logo
Hovedmeny


Bergen bymesterskap 2012
Av Brune-Rune, 3. Juli 2012 19:12
Sist endret 2. September 2012 14:34
 
Bergen Bymesterskap spilles 4. - 5. august. (Og Mesterturnering 3. august.)


Bergen bymesterskap arrangeres i år helga 4. - 5. august som en del av Bergen Spillfestival.



Spillfestivalen varer fra 3. til 7. august 2012 med blant annet ulike quiz, sjakkturnering og Bergensmesterskap i Monopol, Risk, Trivial Pursuit og ulike kortspill, i tillegg til bymesterskapet i Backgammon. Sjekk Bergen Spillfestival sine sider for fullt program: www.bergensjakk.no/bergen_spillfestival

Påmelding til Bergen bymesterskap i backgammon skjer fram til kl. 14 lørdag 4. august. Vi starter turneringen på Torgallmenningen og flytter oss etterhvert bort på Logehagen som ligger i enden av Torgallmenningen. Regner det, blir heile turneringa spilt på Logehagen. Det spilles t.o.m. kvartfinaler på lørdag. Semifinaler og finaler spilles søndag fra kl. 12.

Turneringsform blir double elmination. Dvs alle kan tape en kamp og fortsatt bli Bymester. Matchlengde er litt avhengig av antal deltakere, men det blir sannsynligvis 9 poeng i de første rundene på vinnersiden, og 5 poeng på tapersiden. Kamplengden øker noe på søndagen, mest sannsynlig 11 poeng i semi-finale og 15 i finale.

Bymesterskapet er også mesterturnering. Premie- og registreringsavgift kr. 100,- (+ frivillig sb)

Nytt av året er det at me arrangerer mesterturnering på fredagen. Kl. 19.00 på vårt vanlege spillsted, Aspendos, i Neumansgt.

Spørsmål/påmelding kan skje til:
Kristian 920 27 713 eller Rune 971 18 730

Vel møtt til Bergen bymesterskap denne helga! Ta med brett om du har.

Bilder frå bymesterskapet tidlegare år:












nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND