logo
Hovedmeny


Anita Marholm første NM-påmeldte!
Av , 11. September 2014 14:05
Sist endret 8. Oktober 2014 20:26
 

Anita spilte sin første backgammonkamp i OBgK 14. mai 2013. Etter den tid har det blitt mange kamper - hele 753 for å være nøyaktig. Anita er m.a.o. ivrig og gleder seg til NM. Hun var derfor raskt ute med påmeldingen. Dermed ble det også en del ekstra lodd på henne.


Hver forhåndspåmeldt spiller tildeles lodd. Ved NM-start foretas trekningen og forhåndspåmeldte spillere vil kunne vinne premier. Tre av premiene er allerede klare: tre eksemplarer av den rykende ferske boka "In the game until en end. Volume II" av norgesvennen Bob Wachtel. I tillegg jobbes det med å skaffe til veie et par premier til. Vi kommer tilbake med mer info om disse premiene i ukene som kommer.

Anita får tildelt 30 lodd. De øvrige som er forhåndspåmeldt innen utgangen av uke 37, får 20 lodd. Deretter tildeles 15 lodd for påmeldingen i uke 38, 10 lodd i uke 39, 8 lodd i uke 40, 5 lodd i uke 41 og 1 lodd i uke 42. Så om du vet du skal til NM, er det like greit å melde seg på så raskt som mulig.

"Ja, jeg var raskt ute da jeg så informasjonen om påmeldingen på nettet," forteller Anita. "Jeg visste jo jeg skulle delta, så det var ingenting å vente på. Hotellet ble jo faktisk forhåndsbestilt allerede i fjor!" I tillegg til å møte flittig opp til OBgKs ukentlige ligaturneringer, spiller Anita mye kamper på GridGammon. "Det blir meste ratede kamper mot min søster Gulli, og vårt OBgK-medlem i Tyskland: Ralf Schmiedel," forteller Anita. "Hva ser du frem til når det gjelder NM?" lurer vi på. "Å vinne mellomklassen!" kommer det kontant fra Anita. "Ja, forresten, skriv at jeg ser frem til å kjempe for å vinne mellomklassen," ler hun. "Og jeg ser også frem til mye spilling samt det sosiale aspektet med mesterksapet," legger hun til.

Her er oversikt over de forhåndspåmeldte så langt.



nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND