logo
Hovedmeny

Bodø bymesterskap i ord og bilder
Av Silje Mari Engan Tollåli, leder Bodø Backgammonklubb, 14. November 2014 14:23
Sist endret 14. November 2014 16:16

Bodø bymesterskap ble avholdt den 8. november.

Bedre sent enn aldri kommer den påfølgende artikkelen fra Bodø bymesterskap. Turneringen ble arrangert som en 6-runders monrad. Med påfølgende kvartfinaler, semifinaler og selvsagt finale.

Det var en turnering der alle sammen bidro til høy stemning og god orden. Astrit bidro som vanlig med frukt og styrte ryddearbeidet med jernhånd. Turneringen i seg selv ble ledet av klubbleder Silje og Henrik, med god hjelp fra Arne Kristian som så til at ferskingene gjorde jobben rett.

Astrit får hjulene til å gå rundt

ytet stor hjelp under mesterskapet

Det utviklet seg til å bli en spennende turnering. Alle fikk spille mye, og virket fornøyde. De med fire, fem og seks seire gikk videre til sluttspillet.

Mens andre begynte med sluttspillet, ble det arragert chouette, VM i bløffgammon osv.

Ingeborg

Lagspill som får oss til å klø oss i nesa

Bløffgammon startet vis-a-vis semifinalene i hovedturneringen. VM-finalen ble spilt mellom Astrit Böcker og Bjørnar Bugge, der presidenten trakk det lengste bløffstrået og vant.

AK i dyp konsentrasjon

Oyvind tenker så det knaker

Henning Mælen fikk walk-over da han ledet monraden etter siste runde. I de andre kvartfinalene spilte Øyvind mot Arne Kristian, Silje mot Bjørnar og Henrik mot Terje. I semifinalene spilte Silje mot Øyvind og Henrik mot Henning. I finalen til 11 poeng spilte turneringsleder Silje mot Henning.

kvartfinalebordet

Finalen i gang

Finalen ble en jevn affære. Det ble først avgjort da undertegnede foretok ei opphenting og vant til slutt 11-10.

Vinneren av VM i bløffgammon ble presidenten selv; Bjørnar Bugge. Han vant en bløff, en alkoholfri vin.

Vinner i bløff

Tapende finalist ble Henning Mælen. Han vant et gavekort på 100 kr på vårt faste spillested, Kafé Kafka.

Tapende finalist

Vinner av Bodø Bymesterskap 2014 ble klubb-og turneringsleder Silje Mari Engan Tollåli.