Hovedmeny

Gull til Chris!
Av Hall Skaara, 24. Juni 2015 10:25
Sist endret 24. Juni 2015 12:09

Osloligaen våren 2015 ble nylig avsluttet og det ble seier til Chris Hedberg. Han startet sesongen ved å vinne den første turneringen i januar og deretter så han seg aldri tilbake. Spenningen knyttet seg etter hvert til hvem som skulle bli nummer to og tre.

Chris vant tre ligaseiere gjennom vårsesongen og han var dessuten finalist i ytterligere to turneringer. Dette er Chris’ første seier i ligaen og navnet hans vil dermed for alltid stå uthevet med gull på maratontabellen. Seieren til Chris var i realiteten aldri truet. Han opparbeidet seg hele 34 poeng innen utgangen av april og lå da et hav foran nestemann på lista.

Det var adskillig tettere kamp om plassene bak. Det var Karl og Hans som lå best posisjonert til å ta medaljeplassene, og de endte da også opp med hhv sølv- og bronsemedaljene. Her var det imidlertid spenning til siste slutt siden fire personer kunne kapret tredjeplassen om de hadde vunnet siste turnering. Den var det imidlertid Anders som vant, og han avanserte fra en niendeplass til en fjerdeplass på slutt-tabellen. Ankers markedsdirektør, Ronny, kapret fjerdeplassen etter sin seier i oppsamlingen i avslutningsturneringen.

Mest snakkis var det nok om tredjeplassen til Hans. Dette fordi han var i finalen fem ganger i løpet av sesongen uten å vinne noen av dem. I virkeligheten gikk tapene i finalekamper helt tilbake til en klubbturnering fjerde november. Deretter syntes han å være vaksinert mot finaleseiere for han tapte 13 av dem på rad! Til slutt fikk han heldigvis hull på bullen da han vant Oslofinalen mot Hall.

Det har vært svært god deltagelse på turneringen i vårligaen. Snitt-tallet var 19,0 som er det beste deltagertallet siden oppstarten av Osloligaen i 2004! 35 personer kapret ligapoeng av de 56 personene som deltok i ligaen. Styret i OBgK ønsker å takke Karl som har styrt turneringene med hard og myndig hånd. Han har gjort en flott jobb for klubben!

Da er det sommerferie i OBgK. Klubben arrangerer riktignok en uhøytidelig sommerturnering på Nesodden 18. juli (se egen nyhet), men ellers er det spillefri helt frem til oppstart av høstsesongen tirsdag 11. august. OBgK ønsker alle spillere en riktig god og avslappende ferie!