logo
Hovedmeny


Video fra Mestermøtet
Av Hall Skaara, 25. Januar 2016 12:31
Sist endret 25. Januar 2016 13:51
 

OBgK gikk i fjor til innkjøp av både videokamera og pc for å kunne streame og ta opp kamper fra viktige turneringer. Det ble tatt opp video fra alle rundene i årets Mestermøte. I tillegg ble også kamper fra mesterturneringen dagen før filmet.


Det er Chris Hedberg som har hatt ansvar for innkjøp av utstyr og tilrettelegging av steaming, klipping og publisering av videoene. Kampene fra Mestermøtet ble streamet live på Twitch, Dessverre ble streamingen plaget av at bildet til tider frøs pga ustabilt nettverk. Filmene ble imidlertid også lagret på pc-en og kvaliteten på disse videoene er god. Chris har klippet ferdig filmene og lagt dem ut på vår egen kanel på YouTube.

Du finner filmene fra Mestermøtet her.

I tillegg ble det også gjort opptak av kamper fra mesterturneringen som ble spilt dagen før Mestermøtet. Hele 37 personer deltok i denne turneringen! Du finner film fra seks av disse kampene her

Det hadde vært fint å transcript-e kampene til XG slik at forbundet får lagt dem inn i sitt match-arkiv. I tillegg bør disse XG-filene også sendes til Terje slik at han får lagt dem inn på sin server. Dersom noen legger én eller flere kamper inn i XG, er det fint om dette blir koordinert gjennom Hall. Hold ham orientert på epost (hall_skaara@mac.com) slik at det ikke gjøres dobbeltarbeid.




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND