logo
Hovedmeny


En sykkel til vinneren!
Av Hall Skaara, 26. April 2016 14:43
Sist endret 26. April 2016 15:32
 

OBgK har inngått et samarbeid med firmaet WayBack. Firmaet hjelper dem som har vært inne til soning slik at de får en lettere overgang til samfunnet og ikke vender tilbake til kriminalitet og rus. Mange av dem har backgammon som hobby og OBgK vil kjøre ukentlige turneringer for dem i en periode fremover.


Det var 9 personer som deltok i den første turneringen mandags kveld i WayBacks lokaler i Oslo. "Mange av deltagerne var dyktige backgammonspillere," forteller Hall som ledet turneringen. "Og det var stort engasjement og hard konkurranse," forteller han videre. Noe av grunnen er nok at firmaet Nordia Payment har stilt en offroadsykkel som premie til vinneren!

Det synes som om WayBack gjør en flott jobb for vanskeligstilte personer. Firmaet har lokaler både i Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand og Tromsø. De som jobber i firmaet har selv vært straffedømte og kan dermed identifisere seg med utfordringene til de som blir løslatt. De har bl.a. en fadderordning der fadderen besøker innsatte. Fadderne fungerer som samtalepartnere til de innsatte og foretar en aktiv planlegging med dem gjerne fire til fem måneder før løslatelsen.

Nordia Payment berømmer innsatsen WayBack gjør og er stolt av å være sponsor for backgammonturneringen. "Jeg deler Nordia Payments synspunkt," forteller Hall. "Det var både morsomt og givende å være turneringsleder og jeg ser frem til de kommende turneringene."

Les mer om WayBack og turneringen på deres hjemmeside her.


nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND