logo


Nett-turnering for hele NBgF på PlayOK (fredag)
Sist endret 2021-03-15 23:09:21
26. Mars 2021

PS: Vi starter høyst sannsynlig en ekstra turnering 15 min etter at den første er ferdig...

Netturneringer arrangert av BBgC på PlayOK vil foregå som følger:

1. Turneringen er åpen for alle medlemmer av NBGF. Alle spillere må opprette bruker på PlayOK med initialer etterfulgt av NBGF medlemsnummer som brukernavn. Eksempel: Yvonne Pasali -> yp2649.

Påmelding 0,- til 200,- (kontant eller Vipps til TL før turneringsstart)

2. Dersom du ikke har vært med på netturnering i regi av BBgC før, så send en melding til 93018700 senest en time før turneringsstart med fullt navn samt brukernavn. Dette for at TL skal lagre deg som kontakt på PlayOK + at man kan kontaktes på mobil om noe skulle oppstå.

3. Når du er logget inn på PlayOK, så klikk på «turneringer» i menyen øverst, og se etter turnering satt opp av yp2649. Man kan gå inn tidligere og 5 min før start får man spm om å være med. Trykk ja og huk av for "chat" slik at du kan se hva som skrives i lobbyen.

4. Turneringen blir satt opp med fire runder med 7-poengskamper i PlayOKs system. Alle spillere får spille fire kamper, den eller de med flest seiere vinner turneringen. Med fire runder setter systemet til PlayOK et tak på 16 spillere. De 16 første som melder seg på turneringen inne på PlayOK får delta.

5. Alle matcher blir ratet hos NBGF. Vær forberedt på å spille fire kamper uansett hvordan det går i de første rundene. Alle kamper som PlayOK registrerer med en vinner og en taper vil bli ratet.

6. Man får 7 min i tidsbanken til å gjennomføre en match. Det er 12 sec delay før tiden din begynner å gå så snart det er din tur. Dvs 7 min + delay om man spiller til 7 P
Flytter du den første brikken frem og tilbake, er det en bevegelse og du kan bruke så lang tid du vil innenfor de 7 min du har til rådighet. Når du også flytter brikke 2, er det motstanders tur.

7. Det anbefales å teste ut PlayOK på forhånd, for å se hvordan brukergrensesnittet er.

Alle kamper som spilles på PlayOk, kan importeres etterpå hvis man vil analysere kampen. Gå på historikk på din egen profil.
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND