logo
Hovedmeny


Martha Cecilie Gjelseth spaserte hjem seieren i Champions League
Av Thorleif Reisvold, 4. Juni 2007  
Martha Cecilie Gjelseth tok imponerende hjem seieren i Champions League finalen mot Tommy Nesbakk. 3-1 ble resultatet etter at fire 11 poengs kamper var spilt.


Martha er en av de mest erfarne spillere i landet og har bl.a. sterke resultater i Oslo Open bak seg. 3-1 seieren mot kometen Tommy, som av mange er utropt til norges beste spiller, var således ingen stor overraskelse. Premiene til de dyktige finalistene er underveis.

Juniorfinalen er foreløpig ikke spilt på grunn av kommunikasjonsproblemer. Turneringslederen oppfordrer juniorfinalistene til å gjennomføre duellen så fort det lar seg gjøre.

Champions League har alt i alt vært et interessant prosjekt, et prosjekt som startet opp for å teste hvordan netturneringer av slikt omfang ville fungere. Totalt sett har turneringen ikke møtt på store hindringer. Problemene som har vært skyldes hovedsakelig kommunikasjon og tilgjengelighet.

Pr. dags dato er det usikkert om NBgF vil kjøre en ny runde, det avhenger litt av hva som kommer frem på neste generalforsamling under NM i Drammen 7.-9. september.

Inntil da vil NBgF takke alle som deltok i år og ønske alle spillere en fortsatt god sommer.



nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND