logo
Hovedmeny

Kjempefest i Bodø
Av Arne Kristian Nordhei, 19. November 2000
Lørdag 18.november arrangerte Bodø Backgammonklubb sitt andre Bymesterskap. I år som i fjor stakk en tilreisende av med mesterskapet, pokalen og den vakre prinsessen.

Lørdagen i Bodø ble en kjempesuksess. Hele 20 personer deltok, ny rekord for en turnering i Bodø. Det kom spillere langveis fra (Oslo, Trondheim, Bindal, Hammerfest og Tromsø).

Turneringen ble arrangert som Monrad-turnering, 5 runder. Storfavoritt Eirik Milch Pedersen gikk på to tap og ble dermed utslått før semifinalen. Best av alle gjorde Asbjørn Arntzen det, 5 strake vinn. Til semifinalene (sammen med Asbjørn) kom de to Tromsø-guttene Andre Larsen og Geir Pedersen, samt Bodøs egen Trond Dalhaug.

I den første semifinalen vant Asbjørn over Andre, men Tromsø fikk likevel en til finalen da Geir slo Trond. Finalen ble en spennende affære, men tilslutt trakk Geir av med seieren.

Allerede klokken 1400 braket det løs. Dagen ble en kjempesuksess, hvor det ble spilt mesterskapskamper, lyn-cup, jackpot, sudden death og chouette. Vi avsluttet kvelden med barbesøk på Landstrykeren. Abslolutt en sosial og trivelig dag som vil gå inn i historiebøkene.

Takk til dem som tok turen til Bodø! Vi håper på å treffe dere igjen snart.