logo
Hovedmeny


Linda G. Opheim bymester i Trondheim
Av Dagfinn Snarheim, 16. Mars 2009 20:48
Sist endret 16. Mars 2009 21:57
 

Etter 5 runder monrad tronet Linda øverst på resultatlista blant de 14 deltagerne i Trondheim. Bak henne fulgte Dagfinn, Espen og Nils som også kvalifiserte seg til sluttspillet. Etter å ha slått Nils i semifinalen, nærmest feide hun Dagfinn av brettet med sifrene 11-1. Gratulerer Linda!


I år stilte 14 spillere til start i Trondheim bymesterskap. Av disse var det hele sju som hadde tatt turen til Trondheim: Karl Frogner, Espen Selbæk, Linda G. Opheim, Nils Bakke, Øyvind Bjørkås, Tommy Nesbakk og Unn Grimstad.

Linda innledet monraden med tap i første runde. Deretter viste hun ingen nåde, og med fire strake seire endte hun øverst på resultatlista. I semifinalen slo hun Nils, mens Dagfinn slo Espen. I finalen hadde hun hele tiden full kontroll på Dagfinn, og vant dermed tittelen bymester. Med dette så passerte hun også 13 mesterpoeng, og er så godt som klar for mestermøtet allerede i Mars.

Turneringen ble spilt i Trondheim menneskerettighetshus, lokaler som er ypperlige til backgammon. Inntrykket er at folk hadde det fint under bymesterskapet. Jeg vil rette en stor takk til Unn som tar turen fra Oslo for å hjelpe til å arrangere. Hun har kjøpt seg hus litt utenfor trondheim, og vi gleder oss til "å få" henne tilbake i klubben.

Nesten alle sammen
Nesten alle sammen.

Eirik, Eirill og Nils
Eirik, Eirill og Nils.

Espen og Unn
Espen og Unn.

Fra finalen
Finale mellom Linda og Dagfinn. Øyvind noterer.

Pølsefest
Pølsefest.

En glad vinner
En glad vinner.


nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND