logo


Spenningen lever!
Av Asbjørn, 6. April 2009 11:52
Sist endret 6. April 2009 11:56
 
Lørdag 18. april avgjøres Osloserien. Det er fortsatt fire lag som har mulighet til å vinne serien, så spenningen er stor foran finalerunden.


Paragrafrytterne har overbevist så langt, de leder serien, og har en god sjanse til å ta sin tredje seier, og dermed vinne vandrepokalen til odel og eie. Men Rytterne trenger 2 poeng på sine to siste kamper for å være sikre på å ta gullet.

Fred &the Flintstones ligger på andreplass, men har bare én kamp igjen, og er avhengig av litt hjelp for å kunne dra seieren i land. Uansett har Flintstones gjennomført en flott sesong, og de forbedrer seg for hver sesong som går. Med denne framgangen er det bare et spørsmål om tid før Fred kan løfte bøtta over hodet.

Hannas Hustlers og Nor-å-ne har begge hatt en relativt skuffende sesong, og ligger på delt tredjeplass. Men begge lag har to kamper igjen, og med full klaff i både egne og andres kamper kan det stadig bli gull.

Også når det gjelder toppscorertittelen ligger det Paragrafryttere i front. Stein Welle er den eneste som har vunnet 5 kamper denne sesongen, og hvis han vinner en kamp til er seieren klar. Hvis han får en seier og ett tap, har lagkamerat Henning og den femdobbelte toppscorer Jostein mulighet til å dele tittelen. Skulle derimot Swelle bli stående på fem seire, kan i tillegg til de nevnte også Hall, Ole, Roy og Hans blande seg inn i kampen.

Serien skal avgjøres på Naboens pub lørdag 18. april. Programmet er som følger:
Klokka 14.00:
Nor-å-ne - Paragrafrytterne
On the Tracks - Hannas Hustlers

Klokka 17.30:
Hannas Hustlers - Nor-å-ne
Paragrafrytterne - Fred &the Flintstonesnbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND