logo
Hovedmeny


Ny giv i Haugesund Backgammon Klubb (HABK)
Av Peter O. Lura, 16. Mai 2009 13:19
Sist endret 19. Mai 2009 11:38
 

Etter en laaaang dvale kan det nå se ut som om aktiviteten i Haugesund tar seg opp igjen. Optimismen skyldes i hovedsak to spillere som har kovertert til Haugalendinger.


Dagfinn Snarheim forlater formannsvervet i Trondheim backgammonklubb til fordel for Haugesund Backgammonklubb. Med på lasset følger også Eirill, som også deler interessen for verdens eldste spill.

Georg Folkvord har igjen gjort araber av seg og ventes å være en hyppig gjest på Dikselen fremover. Kanskje greier han også å lokke med seg noen flere over brua… Legger vi til noen medlemmer med lengre fartstid i klubben så begynner det å nærme seg en levedyktig stamme av spillere. Optimismen råder…

Planen er å arrangere turneringer hver torsdag klokken 1900 fremover. Spillested blir fortsatt Dikselen midt i Haraldsgaten. Torsdag 21.mai tar vi fri på grunn av helligdag. Ses den 28. mai. Alle er velkomne.

HABK har meldt seg på nyvinningen Champions League (CL). Se: http://www.nbgf.no/index.php?newsId=1589

Antall plasser er avhengig av hvor mange medlemmer klubben har per 31.5.2009. Oppfordrer alle til å melde seg inn i klubben innen den tid, så kanskje Norges minste klubb kan stikke av med CL-tittelen.

Se for øvrig klubbens gruppe på facebook (http://www.facebook.com/groups.php?ref=sb#/group.php?gid=2320393217)




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND