logo
Hovedmeny


Dagfinn Snarheim Norgesmester for andre gang på rad.
Av NM - Komiteen 2010, 12. September 2010 18:28
Sist endret 17. September 2010 12:11
 

Da var det 20. åpne Norgesmesterskapet avviklet, og selv om det allerede er gjort, må vi igjen få gratulere Dagfinn Snarheim (bildet) med en fantastisk prestasjon. Tror det kan bli lenge til vi igjen får se andre tangere den rekorden. Gratulerer nok en gang!

Arne Ludvig Faaren vant Intermediate, mens Asbjørn Arntzen vant Last Chance.


Til tross for noen tekniske og andre små dumper, tror vi Norgesmesterskapet gikk av stabelen uten de alt for store tabbene. Og i den forbindelse vil undertegnede benytte anledningen til å takke alle som bidro. Både de som hadde faktiske roller og arbeidsoppgaver, men også alle som kom. Uten oppmøtet ville det hele blitt en trist affære. Takker spesielt for stor tålmodighet i mellomklassen, og ellers for velvilje og blide fjes blant deltakerne.

Vil få benytte anledningen til å trekke frem noen navn. Selvfølgelig NM-komiteen med Beate, Fay og Monica. Uten deres innsats i forkant, og under NM, ville arrangementet hatt store svakheter. Det er mange arbeidstimer som ligger bak arrangementet fra komiteens side. I tillegg til disse gjorde Rolf en god innsats som turneringsleder for lagturneringen.

I tillegg må vi trekke frem Ronny Bjørnestad som stor for det tekniske i salen, og også oppdateringer av nyheter med mer. Han var ikke forespeilet så mye jobb da han sa ja til å ta imot resultater i sin tid, men tok det på strak arm og klaget ikke en eneste gang. Dessuten har han utarbeidet ett registreringsprogram som vil gjøre kampregistrering i dobbel eliminasjons cuper lettere for fremtiden. Takk også til Geir for hjelp med forberedelse av streaming av kamper

Viktor Jæger har tatt noen fantastiske bilder for oss i løpet av helgen, det samme har Morten Gjerde. En nyhet knyttet til en bildekavalkade vil forhåpentligvis komme om ikke så lenge. Forhåpentligvis med litt navn og kommentarer.

I tillegg gjorde Morten J. Henriksen en fantastisk jobb for oss da vi fikk litt tekniske problemer med monradrundene. Da var det godt å ha en tilgjengelig som har stor kunnskap knyttet til manuell utregning. Takk også til Øyvind Bjørkås for jobben som ble gjort med notering av finalen, samt en av kvartfinalene.

Takk også til alle som velvillig hjalp oss med å både ta med klokker fra klubbene sine, samt å være behjelpelig med å stille de.

Så til slutt må også det lokale næringsliv takkes for sponsing av diverse småartikler til bruk bl.a. i sekretariatet, og blomster, samt Karl for gode råd underveis. Og selvfølgelig turneringskomiteen med Linda g. Opheim, Stig F. Sørdahl, Halvor Losnedahl, Bjørnar Kristoffersen og Morten J. Henriksen fortjener en takk for innsatsen. For ikke å snakke om brettspill.no for gaverkort.

Håper da at alle er nevnt, og ingen glemt.

-Maria-nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND