logo


Høsten i Bodø Backgammonklubb
Av Arne Kristian Nordhei, for styret i BBgK, 20. Juli 2011 10:31
Sist endret 20. Juli 2011 11:47
 
Tirsdag 19.juli hadde styret i BBgK møte for å planlegge aktivitetene ut året. Nedenfor er et utdrag fra det som ble diskutert.


Sommerturnering

Det har vært lite spilling i sommer, men nå kommer et organisert turneringstilbud. Fredag 29.juli inviterer Arne Kristian klubbens spillere hjem til seg for en sommerturnering. Oppstart blir klokken 18:30, turneringsopplegg ut fra antall deltakere (det legges opp til spilling så lenge folk ønsker). Ta med brett og egen drikke.

Sesongstart og kick off-fest

Lørdag 27.august starter vi opp med spilling igjen, og satser på mye spilling og en fin fest. Turneringen arrangeres som Mesterturnering, sannsynligvis hjemme hos Astrit på Kløkstad. Nærmere informasjon kommer når Lena har fått snakket med utvalgte nøkkelpersoner :)

Bodøserien

Bodøserien har hatt pause et halvt år, og vi planlegger å starte opp til høsten igjen. Arne Kristian snakker med Nils om ansvar for avvikling, opplegg og oppstart.

Bodø Bymesterskap 2011

Dato: 05.11.11. Vi arrangerer det trettende bymesterskap i Bodø omtrent som vanlig, med sosial og morsom oppvarming på fredag og bymesterskap på lørdag. Foreløpig turneringsansvar ligger hos Arne Kristian, mens resten styret skal ordne med lokaler (Lena tar kontakt med nøkkelpersoner). Bymesterskapet arrangeres selvsagt som Mesterturnering, mens fredagen ikke gjør det. Søndag arrangeres det ingen turnering.

Mesterturneringer 2011

Vi har arrangert 6 turneringer, og skal arrangere 6 til. Dato for disse er; 27.08 (kick off), 19.09, 17.10, 05.11 (bymesterskap), 28.11 og xx.12 (juleavslutningen, styret må høre med Astrit).

Deltakeravgift og premiering

Våren 2011 fjernet klubben (inntil videre?) deltakeravgift og premiering på alle sine turneringer. Klubben er avhengig av en viss økonomi for å arrangere turneringer, og de fleste synes det er fint med en liten premie for de som vinner klubbturneringene. Styret vil diskutere problemstillingen før oppstart til høsten, dvs hvordan dette skal gjøres i henhold til lover og regler. Vi håper også på informasjon fra NBgF om utviklingen rundt dette.


nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND