logo
Hovedmeny


Trivelig og spennende sesongavslutning i BBGK
Av Silje Mari Engan Tollåli, leder Bodø Backgammonklubb, 1. Juni 2014 17:48
Sist endret 1. Juni 2014 19:50
 

Det skulle utvikle seg til å bli en trilleravslutning på vårsesongen!


Bodø Backgammonklubb har arrangert den tradisjonsrike sesongavslutningen hos Astrit med reker, vin og backgammon, og som overskrifta tilsier skulle det bli veldig spennende!
Henrik måtte tape og Kristian måtte vinne for at han skulle ha sjangs på den gjeve premien og tittelen som sesongmester vår 2014.

Det var god stemning i det vi sparket i gang vårens siste turnering. 11 stykker var møtt opp for å kaste terninger og kose seg i godt lag. Før turneringsstart skilte det 28 poeng på sesongratingen mellom Henrik og Kristian, og det så ut som han hadde alt i sin hule hånd, men det skulle vise seg å bli langt mer spennende enn noen hadde trodd. Kristian knappet innpå runde for runde siden han vant sine kamper mens Henrik tapte.

Verten Astrit koser seg

Tradisjon tro var det mat å få etter fjerde runde.
Det ingen hadde kommet på var at Bodø Backgammonklubb er 15 år denne sommeren.
Så Lena hadde bakt gulrotkake til den store anledningen. Med brask og bram gaflet vi innpå mens vi ventet på at semifinalene skulle starte.

Bursdagskake til BBGK

kosetid

I semifinalene møttes Kristian Jensen og Arne Barosen, og i andre semi møttes Iselin Karlsen og Stephie Backes. Mens semifinalistene kjempet en intens kamp for finaleplass begynte vi andre med andre ting, som kunnskapsspillet Bezzerwizzer.

Semifinalistene

I finalen møttes Kristian og Iselin til kamp. Den kampen skulle også bli spennende. Stillingen var 8-8 i det de gikk inn i siste runde. Og det ble omtrent ikke avgjort før siste brikke lå igjen på brettet. Kristian vant, og vi andre trippet rundt i det sesongmesterskapsansvarlige Carl oppdaterte ratingen.

finalistene

Vinner av sommeravslutning

Det skilte kun to poeng mellom de to kamphanene da siste terning var falt. Men det var Henrik som fikk det siste kastet og vant vårsesongen! Dermed fikk han et gavekort i premie på klubbens faste spillested, Kafé Kafka. Gratulerer!

Leder bbgk gratulerer Henrik med seieren

Semifinalistene

P.S Det vil fortsatt være spilling mandag 9. og 16. juni. Oppstart til høsten vil være mandag 18 august.



nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND