logo


Online EM for lag
Av Hall Sk?ra, 25. Oktober 2015 20:34.
Sist endret 26. Oktober 2015 17:43
 
EBIF (European Backgammon Internet Federation) har invitert til online EM for lag. Bjørnar Bugge opplyste om dette på generalforsamlingen og måtte ha raskt svar på hvem som kunne tenke seg å spille kamper for NBgF på GridGammon. Han fikk positivt svar fra fire og kampene er nå i full gang.


Det norske laget består av Bjørnar Bugge, Hans Liby, Hall Skåra, Dagfinn Snarheim og Chris Hedberg.

Det er til sammen 19 land med i turneringen. (I tillegg til 18 europeiske land, deltar også Iran.) De tre første rundene er trukket, og Norge skal spille mot Frankrike, Hellas og Island. Åtte kamper er allerede spilt, og Norge ligger for øyeblikket på 8. plass. Se resultater og tabell på EBIFs offisielle sider.

Matchene spilles på Gridgammon, og loggene fra kampene blir rapport inn til arrangøren. Kampene blir analysert og PR-en på spillerne blir offentliggjort for hver kamp så snart kampanalysen fra XG er klar. Man kan følge med på kampresultatene her.

Vi oppfordrer spillerne til å annonsere sine matcher i god tid på forumet, og også opplyse om PR-en i matchene de har spilt slik det er gjort ved tidligere mesterskap.

Lagsammensetningen var denne gang nokså tilfeldig. Deltagerne var rett og slett de som meldte sin interesse på generalforsamlingen. Dersom tilsvarende turnering arrangeres neste år, satser vi på å annonsere online-turneringen i god tid og dermed også sørge for et mer omstendelig laguttak.

Online EM må ikke forveksles med EM som neste år skal arrangeres i København. Her møtes spillerne fysisk for å spille sine matcher. Vi kommer tilbake med mer informasjon vedr laguttaket til denne turneringen i løpet av november.


nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND