Hovedmeny

Norge møter Russland
Av Hall Skaara, 11. November 2015 09:50
Sist endret 11. November 2015 10:42

Da er tredje runde i online EM ferdigspilt. Norge vant mot Island og Frankrike, men tapte mot Hellas. Dermed ligger de på fjerdeplass på tabellen. 19 land deltar i turneringen. I neste runde møter de Russland som ligger på plassen foran Norge.

Det norske online-landslaget består av Bjørnar Bugge, Chris Hedberg, Dagfinn Snarheim, Hans Liby og Hall Skåra. De fire førstnevnte har så langt vunnet to av de tre kampene de har spilt, mens Hall har vunnet én og tapt to. Det ble et klart 1-4 tap mot Hellas i første runde. I runde to vant Norge en knepen 3-2 seier mot Frankrike. Kampen mot Island var imidlertid aldri spennende. Til det var Norge for overlegne med sin 5-0 seier.

Russland ligger, som tidligere nevnt, på tredjeplass så langt i turneringen. De fikk bye i første runde, vant runde to 3-2 mot Hellas og vant komfortabelt 4-1 mot Sveits. Det synes m.a.o. å være et sterkt lag Norge møter siden Norge som kjent tapte mot Hellas som Russland på sin side slo.

Dersom du har lyst å følge landslagskampene som spilles, vil du kunne sjekke spilletid på vårt forum hvor spillerne selv er ansvarlig for å legge ut nødvendig info. Kampene spilles på GridGammon og runden mot Russland må være ferdigspilt innen 22 november.