logo


Ny seier i online-EM!
Av Hall Skaara, 17. Desember 2015 12:27.
Sist endret 17. Desember 2015 12:40
 

Det norske online-landslaget vant en ny og sterk seier i online-EM. Denne gang var det Tsjekkia som måtte bite i gresset etter en spennende og jevn landskamp.


Stillingen var 2-2 i landskampen mellom Norge og Tsjekkia før siste og avgjørende kamp. Det var Dagfinn som hadde matchballen. Dagfinn forteller at han rullet fullstendig over sin motstander i begynnelsen av kampen og ledet hele 12-1 til 13! Deretter spiste tsjekkeren sakte, men sikkert opp ledelsen og kampen endte i DMP. Denne var det Dagfinn som gikk seirende ut av, og dermed vant Norge landskampen!

Hall spilte, for øvrig, mot unggutten Zdenek. Sistnevnte vant sin kamp etter å ha spilt med PR på tre-tallet. Mochy har nylig spilt oppvisningskamp mot Zdenek på BackgammonAce, og uttalte i forkant av kampen at han skulle spille mot planetens beste tenårige backgammonspiller.

Det er nå kun sju lag som gjenstår i turneringen. Norge trakk Kroatia som motstander denne gang og kampene må være ferdigspilt før utgangen av året. Det var Tyskland som trakk letteste motstand i denne runden: bye...

Følg med på annonseringen av kampene under "turneringer" på vårt forum om du ønsker å følge dem live på GridGammon.

Her følger tabellen så langt i turneringen:

Her følger oversikt over kampene som skal spilles i neste runde:For mer info om turneringen, bruk linken på våre linksider.nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND