logo
Hovedmeny


Karl vant julekalenderen!
Av Hall Skaara, 25. Desember 2015 12:43
Sist endret 25. Desember 2015 15:29
 

Da er årets backgammon julekalender over. Etter 24 oppgaver, endte Sondre Rike og Karl Frogner på delt førsteplass. Det måtte ekstraspørsmål til for å kåre vinneren. Karl vant dette og kapret førsteplassen. Dermed ble Sondre forvist til andreplass. På tredjeplass endte Jan Ivar Nilsen


Premiene for kalenderen er:

Førsteplass: Én natt gratis overnatting på enkeltrom på Anker Hotel i 2016 (inkl. frokost)

Andreplass: Et sett med presisjonsterninger

Tredjeplass: Gratis medlemskap i NBgF for 2016

Tredjeplassen til Jan Ivar er klar. Du kan betale medlemskap i din klubb på ordinær måte, og vi vil tilbakebetale deg kr. 150 som er NBgFs andel av medlemskapsavgiften.

Når det gjelder første- og andreplassen, måtte det et tilleggsspørsmål til for å skille mellom Sondre og Karl: Jeg (Hall) spilte én kamp på BackgammonAce på iPhonen i dag. Hvilken PR spilte jeg på? Oppgi svaret med to desimaler. Den som er nærmest korrekt svar, er vinner av årets kalender.

Hint: Jeg var klar over at kampen ville bli benyttet til å kåre en vinner av kalenderen. Jeg hadde bestemt meg for kun å spille én kamp og at denne ville gjelde samme hvor dårlig min PR var. Jeg gjorde imidlertid mitt ytterste for å spille så feilfritt som mulig. Jeg kan røpe at PR-en ligger i intervallet: 0,00 - 8,00.

Korrekt svar var 0,93. Karl svarte 2,40 og var dermed nærmere enn Sondre som svarte 3,30.

Karl kan ta kontakt med markedsdirektør, Ronny Sandvik, for å avtale bestilling av hotellovernattingen. Sondre kan kontakte Hall for å avtale utlevering av presisjonsterningene.





nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND