logo
Hovedmeny


Bursdagsfeiring to dager til ende i Åsgårdstrand - forhåndspåmelding er ønskelig
Av Kim Nordberg og Beate Siglen, 13. Mai 2016 22:59
Sist endret 7. Juni 2016 18:13
 
Tønsberg Backgammonklubb ønsker velkommen til mesterturneringer i Åsgårdstrand 11. og 12. juni.


I anledning klubben 10-års jubileum ønsker vi velkommen til bursdagsfest i Alf Henning Bekkeviks hage med to mesterturneringer: lørdag, 11. juni og en bonusturnering på søndagen. Alf Hennings ringe bolig finner du i Lønneveien 1 F i Åsgårdstrand.

På lørdagen har vi tenkt å hygge oss med ferske reker og noe godt i koppen. Maten skal bestilles og handles inn, så vi setter pris på om du melder deg på turneringen så snart som mulig enten i forumet eller på facebook dersom du planlegger å delta. Du kan også sende en sms til 93 42 62 39.

Vi håper alle er klar for en fin lang økt på lørdagen.

Vi begynner påmeldingen kl. 11.15 og turneringsstart er kl. 12.00. Det blir triple elimination og ved beskjedent oppmøte kjører vi. 7-7-7-5-5-3-3-3-3-3.

Blir vi en del blir det 5-5-5-3-3-3-3-3-3-3.

I løpet av dagen blir det altså tid til en matbit, la oss si mellom 4-5 eller 5-6 kampen.

Siden man får reker med tilbehør på lørdagen koster turneringen kr. 200,-.

På søndagen starter vi også kl. 12.00. Da blir det double elimination med 5/3 som utgangspunkt og atle-regel. Påmelding kr. 100,-.

Ettersom det hovedsaklig blir spilling utendørs, bør du ta med litt varme klær til kvelden, alternativt teppe.

For de som ønsker å delta på begge dagene blir det muligheter for overnatting (begrenset antall) i Alf Hennings garasje, i campingvogn og det er anledning til å ta med seg telt og campe i hagen. Det avtales direkte med Alf Henning for overnatting, tlf. 91630514 eller epost alf.henning.bekkevik@gmail.com.
Dersom du ønsker høyere standard på overnattingen, er hotellet i Åsgårdstrand ikke langt unna, ca. 10 minutter å gå fra Alf Hennings residens.
For de som overnatter på stedet, må egen frokost handles inn. Her får vi låne kjøleskapet. Butikk er ca. 2 minutter unna, så det kan fint ordnes i løpet av lørdagen.
Angående videre bespisning på søndagen, blir det ingenting i regi av Tønsberg Backgammonklubb. Vi anbefaler en grei pizza-sjappe litt oppenfor der vi spiller, som i alle fall undertegnede kommer til å benytte. Men her står den enkelte fritt, og det bekostes selv.
Det blir mulighet for kjøp av kaffe på lørdag og søndag. Annen drikke må medbringes.

Ta med brett dersom du har.

Vel møtt!



nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND