logo
Hovedmeny


Bergen Bymesterskap (m/endret oppmøtested)
Av H?vard Raddum, 28. Juni 2016 22:43
Sist endret 25. Juli 2016 17:52
 

OBS! Oppmøte på Logehaven og ikke Torgalmenningen! Bergen bymesterskap går av stabelen 30.-31. juli.


I år er det 20. gang Bergen Spillfestival arrangeres! Tradisjonen tro, så vil Bergen bymesterskap i backgammon spilles som en del av denne.

Backgammonspillingen denne helgen starter med en oppvarmingsturnering fredag 29. juli kl. 1730 på Logehaven midt i Bergen sentrum. Denne turneringen spilles som enkel cup med 9-poengskamper og er mesterturnering.

Selve bymesterskapet starter lørdag 30. juli kl. 1400 på Logehaven. Turneringen spilles som double elimination med 11-poengs kamper på vinnersiden og 5-poengere på tapersiden. De siste rundene er planlagt spilt på søndag 31. juli, med oppstart 1300. Bymesterskapet er selvfølgelig mesterturnering.

Vi håper mange finner tid til å ta turen til Bergen denne helgen! Siden turneringen er en del av spillfestivalen vil det erfaringsmessig også dukke opp noen "ukjente" spillere som ikke har vært innom NBGF-systemet før. Derfor har Bergen bymesterskap alltid relativt mange deltakere, alt fra garvede ringrever til nybegynnere som spiller turneringsbackgammon for første gang.

Velkommen til alle!


nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND