logo
Hovedmeny


Osloserien - ny runde torsdag
Av Fred Westerby, 19. Oktober 2016 11:02
Sist endret 19. Oktober 2016 11:08
 
I morgen kveld (20.10) går siste runde av første halvdel av serien. Etter runden vil alle lag ha møtt alle én gang. I øyeblikket leder Hannas Hustlers foran Ringnes med påfyll, begge med åtte poeng. Arne Vestrheim har overtatt ledelsen på toppscorerlista.


Snart halvveis i Osloserien
Det har rent mye vann i havet siden forrige rapport. Ringnes med påfyll har vært nødt til å gi fra seg ledelsen til Hannas Hustlers, Paragrafrytterne og Fred &the Flintstones har vekslet på å ha tredjeplassen, Torshovs nydannede bg-selskab sliter på halen av hovedfeltet, mens The Underdogs og Valkyriene kjemper om å unngå jumboplassen.

Det kan tette seg til i toppen etter neste runde. Men Hannas Hustlers kan også stikke fra. Dog møter Hustlerne Torshovs nydannede bg-selskab som kanskje er det eneste laget de har negativ kampstatistikk mot. Dette oppgjøret er rundens nøkkelkamp og en såkalt "4-poengs" kamp. Vinner Torshovs, har de heng på alle. Taper de, blir avstanden 6 poeng opp til Hustlerne. Det hører med til historien at begge lag kanskje kan være noe svekket pga EM i Helsingør til helga.

The Underdogs og Valkyriene kan begge forbedre sin situasjon. Valkyriene møter Flintstones som de har 2/2 seire mot og 5-1 i score. The Underdogs er underdogs mot Paragrafrytterne. Kampstatistikken er 9-5 til rytterne og score 27-15. The Underdogs har gått på to 0-3 smeller på rad. Men i bg har ting en tendens til å snu brått. Skjer det allerede torsdag?

Toppscoreren
Arne Vestrheim har overtatt ledelsen med 4/4. Tett bak følger Henning Roschberg og Hall Skåra med 4/5. Fire spillere har tre seire.

Neste runde 20.10.2016
The Underdogs - Paragrafrytterne
Torshovs nydannede bg-selskab - Hannas Hustlers
Valkyriene - Fred &the Flintstones
Ringnes med påfyll har spillefri.

Flere detaljer om Osloserien finner du her.



nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND