logo
Hovedmeny


Sesongmesterskapets innspurt
Av , 27. November 2016 10:49
Sist endret 5. Desember 2016 23:06
 
Med kun to klubbkvelder igjen er det tett mellom de to øverste spillerne på tabellen. Vinner Lena eller Mahdi?


Vi har hatt en rimelig grei aktiv høst. 19 spillere har spilt 153 kamper på 14 klubbturneringer inklusive bymesterskapet som også hadde bra deltagelse. Vi er flere faste spillere som er der nesten hver kveld. Vi har også et og annet gjensyn med tidligere aktive spillere som vi gleder oss veldig over!!! Men kanskje ikke så mange nye som vil prøve seg. Enda Kafka måtte være det ideelle stedet å komme i kontakt med flere interesserte.

Som vi ser av ratingen pr 27. november ( Sesongmesterskapet) så er der kun 10 poeng som skiller Lena og Mahdi på sesongratingen. Mahdi gjør det virkelig skarpt denne høsten og er nr. 2 på sesongratingen. Dessverre vet vi (ennå) ikke hvordan han ville gjort det på Norgesratingen. Han har vunnet 4 av 6 finaler i Bodø og kunne ha skaffet seg flere mesterpoeng.

Lena leder sesongmesterskapet, har vunnet 22 av 33 spilte kamper på klubbkveldene (66% vinnersjanse i Bodø, og det er bedre vinnersjanse enn selveste Dagfinn Snarheim har, som leder norgesratingen). Og Lena har vunnet 2 av 5 Bodøfinaler. Hun er er også foreløpig nr. 15 av 16 som evt. deltar i mestermøtet i januar (tabellen her) , men det hadde sikkert ikke skadet om hun fikk noen poeng til for å være sikret en plass.

Som de fleste vet så er antall mesterpoeng som vinneren får, svært avhengig av antallet spillere i kveldens turnering. Derfor håper vi at flest mulig vil slutte seg til oss i sesongens siste klubbkveld mandag 28. november kl. 18 på kafé Kafka. (Resten er opp til Lena ;-) )
Husk også årsmøte + sesongavslutning/mesterturnering på Kløkstad lørdag 10. desember kl. 14 Følg også med på vår Facebook-gruppe og oppfordre gjerne hverandre til å bruke FB mere sånn at folk fristes til å komme/ikke "glemmer" oss!

Vi hygger oss her i Bodø, og har et bra klubbmiljø. Vi møter opp selv om vi har vært på nattevakt eller er i dårlig form, og lar terningene avgjøre. Vi har aldri bruk for turneringslederen (hvem er det, egentlig?).
Vi ønsker oss flere spillere? Ung som gammel. Opplæring vil bli gitt etter behov. Bodø er muligens ikke blant de mest aktive på klubbforum (der er ikke delt ut ett eneste brukernavn/passord til diskusjonsforumet fra meg iallfall). Hva vi gjør på norges-arenaen har jeg altså ingen peiling på i det hele tatt. Men vi har Arne Kristian Nordhei i landsstyret. Kanskje vi kunne fått litt informasjon fra han på årsmøtet (som holdes i forkant av semesteravslutningen hos Astrit) den 10. desember?


nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND