logo
Hovedmeny


Turnering + julebord
Av Hall Skaara, 2. Desember 2016 15:47
Sist endret 19. Desember 2016 16:59
 

OBgKs siste ligaturnering for året er tirsdag 20. desember. Dersom det er interesse for det, vil vi avholde turneringen på TrioMat på Skøyen. Parallelt med turneringen vil vi da avholde et julebord med en buffet bestående av åtte retter.


TrioMat er en forholdvis nyåpnet restaurant. Halls sønn, Nils-Paul, er en av de tre innehaverne av restauranten. De har et spesielt matkonsept. De serverer ikke noe usunn mat og raffinert sukker inngår f.eks. ikke i deres kjøkken. Matvarene er stort sett økologiske og måltidene er både sunne, delikate, mettende og smakfulle. De vil servere en buffet som består av åtte retter:

- Rødbete med honning, oliven og bipollen
- Sopp maki med miso, tofu og shitake
- Laks Salat «Asia» med avocado, agurk og chilitahini
- Kylling Salat «Satay» med peanøtter, kokoskrem og gulrot
- Laksekaker «Asia» med chiliolje, koriander, soyaflakes, ingefær & chili vinaigrette
- Kylling med søtpotet, avokadokrem, cashewnøtter
- Brokkoli toppet med gresskarkjerner & hemp
- Ris & quinoa


Til dessert serveres en liten acai-bowl. TrioMat selger dessuten øl og vin.

Kostnadene for buffeen er kr. 350. Vi har bestemt ikke å kreve den ordinære turneringsinnsatsen på kr. 50. (Det er åpent for sidebet for de som ønsker å delta på dette.)

Vi gjennomfører julebordet på TrioMat dersom minst ti personer deltar. Om det blir færre påmeldte enn dette, kjøres turneringen som vanlig på Anker Hotell. Send en epost til Hall Skåra, hall_skaara@mac.com, om du ønsker å delta på turneringen/julebordet innen onsdag 14. desember.

Sopp Maki

Kylling Salat

Laks Salat

Rødbete

Acai-bowl




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND