logo
Hovedmeny


Vekst i Stavanger - internasjonalt preg
Av SBGF, 13. Mars 2017 07:05
Sist endret 27. Mars 2017 17:56
 
Stavanger Backgammonklubb vokser, og får et sterkere og sterkere internasjonalt preg. Nå ønsker vi å nå ut videre med det, både blant studenter og i andre miljøer i Stavanger-området.


I Stavanger Backgammonklubb har en helt vanlig mandagsturnering nå ofte sterkt internasjonalt preg.

Eksempelvis, mandag 13. mars hadde vi deltakere fra en rekke nasjoner, for eksempel  Ugne fra Litauen, Farzin fra Iran,  Aako fra Irak, Ash fra Egypt og Cristos fra Hellas. Det dukker dessuten titt og ofte opp spillere fra andre nasjoner.





– Dette bidrar til et godt og spennende miljø, og har gitt klubben et løft. Sist turnering var vi 20 påmeldte, sier klubbleder Rune Halvorsen.

Ellers: Stavanger Backgammonklubb  jobber videre med rekrutteringen, og håper flere kommer, enten bare for å se, komme med spørsmål eller delta i turnering. Del gjerne denne nyheten med dine spillinteresserte venner og bekjente!

For øvrig går dette ut som melding til ulike steder hvor vi håper å nå nye medlemmer, kan kanskje være nyttig også for andre:

Bli med på hyggelige kvelder med backgammon!
Møt opp på Marinique, 2. etasje, påmelding hver mandag 18.00 - 18.15. Ingen binding for videre deltakelse.
Vi arrangerer også enkelte helgeturneringer, de finner du her.


Årets store begivenhet er Stavanger Bymesterskap i Backgammon som arrangeres lørdag 19. august på Comfort Hotel Square, på Løkkeveien.


Har du noen spørsmål, kontakt klubbleder Rune Halvorsen på tlf. 93654320 eller e-post: runehalvorsen@yahoo.no

Bli med i vår gruppe på facebook.

Støtt SBgK via Grasrotandelen til Norsk Tipping.




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND