logo


Landslaget: andre treningsoekt
Av Hall Skaara, 9. Juni 2017 15:09
Sist endret 10. Juni 2017 19:19
 
Da har landslaget gjennomført første treningsøkt. Den ble annonsert tidligere på våre websider og alle inviteres til å følge landslagets treninger og selv forsøke treningsøktene. For alle har anledning til å delta siden de blir gjennomført på Terje BackgammonStudio server.


I første økt trente landslaget på hvordan man skulle svare på åpningskastet til motstanderen («Opening reply»). Målet var å få minst 25 korrekte svar på rad. Det oppnådde Kim (39), Dagfinn (32), Rune (26) og Beate (26). Spillerne rapporterer om at en del av trekkene bød på overraskelser. Og da har man oppnådd hensikten: å øke kunnskapen.

Vi går nå videre til andre treningsøkt. Dette er såkalt «3rd roll checker» (nr 56 i rekken av «training tracks» på BackgammonStudio). Spillet er såvidt i gang. Man vant åpningskastet, motstanderen gjorde et «opening reply» og nå skal man spille sitt andre kast. Dette viser litt av hvor komplekst backgammon kan være, for nå øker kompleksitetsnivået betraktelig. Målet nå er å klare minst 10 korrekte på rad. Jeg har selv kun 9 på rad som beste resultatet, men som landslagspiller klarer man vel 10? :)

Det er den svenske toppspilleren Tenland som har rekorden med 53 korrekte svar på rad. Bak ham følger Tore (OBgK) med 32.

Tidsfrist: 23. juni

Hall
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND