logo


Nett-turnering torsdag 30.12. startes presis kl 20.15 (kom før 20.10) 7 P, 5 runder
Av BBgC v/ YP, 15. Juni 2017 17:32
Sist endret 31. Desember 2021 13:57
 

Årets siste nett-turnering starter etter (ca) de to første rundene i NBgF sin MT 12. Velkommen til hele NBgF! (PlayOk) PS: vi tar stort sett flere turneringer etter at den første er avsluttet. Kom i lobbyen vår :-)


Nett-turneringer arrangert av BBgC på PlayOK vil foregå som følger:


1. Turneringen er åpen for alle medlemmer av NBGF. Alle spillere må opprette bruker på PlayOK med initialer etterfulgt av NBGF medlemsnummer som brukernavn. Eksempel: Yvonne Pasali -> yp2649.

Påmelding 0,- til 200,- (kontant eller Vipps til TL før turneringsstart)

2. Dersom du ikke har vært med på nett-turnering i regi av BBgC før, så send en melding til 93018700 (Yvonne) senest en time før turneringsstart med fullt navn samt brukernavn/ nick. Dette er for å unngå at du blir hevet ut av turneringsrommet.

3. Når du er logget inn på PlayOK, så klikk på "turneringer" i menyen øverst, og se etter turnering satt opp av yp2649. Man kan gå inn tidligere. 5 min før start får man spm om å være med. Trykk ja og huk av for "chat" slik at du kan se hva som skrives i lobbyen. Etter dette går alt automatisk.

4. Turneringen blir satt opp med fem runder med 7-poengskamper i PlayOKs system. Alle spillere får spille fem kamper, den eller de med flest seiere vinner turneringen. Med fem runder setter systemet til PlayOK et tak på 32 spillere. De 32 første som melder seg på turneringen inne på PlayOK får delta.

5. Alle matcher blir ratet hos NBgF. Vær forberedt på å spille fem kamper uansett hvordan det går i de første rundene. Alle kamper som PlayOK registrerer med en vinner og en taper vil bli ratet.

6. Hver spiller får 1 min hver pr poeng i tidsbanken til å gjennomføre en match. Det er 12 sec delay før tiden din begynner å gå så snart det er din tur. Dvs 7 min + delay om man spiller til 7 P.

PS: flytter du den første brikken frem og tilbake, er det en bevegelse og du kan bruke så lang tid du vil innenfor de 7 min du har til rådighet.  Når du også flytter brikke 2, er det motstanders tur. 

7. Det anbefales å teste ut PlayOK på forhånd, for å se hvordan brukergrensesnittet er.
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND