logo


Landslaget: tredje treningsoekt
Av Hall Skaara, 24. Juni 2017 11:42
Sist endret 28. Juni 2017 11:39
 
Da har landslaget godt igang med treningsøktene. To av dem er nå gjennomført. Du kan følge alle treningene siden de blir annonsert her på NBgFs websider. Forsøk deg gjerne selv og se om du klarer målene som er satt for landslagsspillerne. Alle treningene foregår på Terjes BackgammonStudio server.


I andre økt trente landslaget på korrekt flytt i kampens tredje kast. Dette viser litt av kompleksiteten i backgammon, for nå begynner det ofte virkelig å bli vanskelig å flytte korrekt. Målet på 10 korrekte svar på rad skulle imidlertid vise seg å være grei skuring for landslagsspillerne. Fem av de sju spillerne klarte «kravet». Best var Dagfinn som havnet på topp fem lista etter å ha oppnådd 31 korrekte svar på rad. Imponerende! Kim og Elias hadde 14 på rad, mens Beate og Rune snek seg over kravet med sine 10 korrekte svar. 

Vi gir oss ikke helt med åpningsfasen. Vi avslutter den med tredje treningsøkt der vi forsøker oss på «Safe Opening!» Dette er «training track» nr 48. Spørsmålet er om man skal spille safe eller ikke? Som vanlig vil score kunne spille en stor rolle mht hvilket alternativ man skal velge. 

High score lista toppes av en nordmann: Thomas Urdahl fra Bergen har 19 korrekte svar på rad. Torkel Haugødegård har 16 på andreplass, mens Terje Pedersen har 12 på femteplass. Tre nordmenn blant de fem beste - ikke verst! Kanskje vi kan presse flere nordmenn inn på lista etter tredje treningsøkt?

Jeg har selv en score på 10 korrekte svar på rad. Jeg kan ikke huske å ha jobbet spesielt mye med denne oppgaven, så 10 korrekte er nok litt for enkel kost for landslagspillerne. Jeg foreslår at målet må være å skyve Terje ut av topp fem lista ved at man klarer mer enn 12 korrekte svar på rad. (Beklager, Terje - du får følge treningen og forbedre din rekord :)

Tidsfrist: 12. juli

Hall
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND