logo

Supermann vant sin siste kamp!
Av Thorleif Reisvold, 16. Oktober 2017 08:47.
Sist endret 16. Oktober 2017 20:44
 
Jørn Inge Nesdal har vunnet 10 av 13 kamper og er med det storfavoritt til å ta hjem tittelen. Vinner han siste kamp mot Sondre Rike (noe han nettopp gjorde) så har ingen konkurrenter mer enn mikroskopiske sjanser til å ta ifra ham tittelen.


Oppdatert: Kampen mellom Supermann og Sonrik spilles ikveld klokka 1930 på www.backgammonstudio.com . Resultat: Supermann vant på DMP.

Sesong 1 har så langt vært en suksess. Folk logger på backgammonstudio.com og spiller mot dem som er online. De som er mye online har snart spilt de fleste kampene sine. Noen har ikke startet enda, men med 11 uker igjen av sesongen så har man enda god tid til å spille sine 13 kamper.

Det er selvfølgelig for tidlig å si hvem som rykker ned og opp, men de som hadde høyest rating i 2. divisjon er omtrent i rute, foruten Stein Roger Fossmo som har gått på en kjempesmell med 7 av 9 tap. Han var bare 1 ratingpoeng fra å få starte i 1. divisjon ved oppstart, men ville nå vært i fare for å rykke ned til 3. divisjon om det ikke var for at ingen rykker ned fra 2. divisjon denne gang.

3. divisjon i sesong 2 vil bestå av de 14 første «nye» som melder seg på sesong 2 som starter 1. januar. Siste frist for påmelding er 31. desember.

Mer info om turneringen finner du her.

 

 

 


nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND
(c) Norges Backgammonforbund 1994-2018