logo


Joern Inge Nesdal er seriemester
Av Thorleif Reisvold, 29. Desember 2017 09:29
Sist endret 29. Desember 2017 16:38
 
Hele Bergen vender seg mot Stavanger i takknemlighet. For takket være Knut Kvaal Pedersen, er Jørn Inge tidenes første seriemester i nettligaen.


Det har lagt i kortene lenge, men så ble all tvil feid til side av Kvaal: Jørn Inge er sesongens seriemester.

Kvaal slo nemlig Hall Skåra i sin siste kamp. Hall kunne ikke lengre ta Jørn Inge igjen og endte istedenfor på delt andre plass.

Bergensere i gullrus har allerede begynt å innta Bergen sentrum for å feire seriegullet. Biler i hopetall kjører gjennom sentrum. Det er fullstendig kaos.

Med seg i feiringen får Jørn Inge tre spillere som rykket opp til 1. divisjon; Merzuk Jugo, Anita Marholm og Terje Pedersen.

Sesong 1 gikk etter forholdene greit. Backgammonstudio fungerer. Opplegget fungerer. Samtidig er det bare å erkjenne at det ble mye frustrasjon også. Som et resultat har 5 av 28 spillere trukket seg før sesong 2. Det betyr at ingen rykker ned fra 1. divisjon denne sesong.

Grep er gjort foran sesong 2. Det kommer til å gli langt bedre. Påmeldingene kommer fremdeles jevnt og trutt. Det blir minst 3 divisjoner i sesong 2.

Siste frist for påmelding er søndag klokka 24:00. Når du ser himmelen lyses opp av raketter er det for sent. Med mindre det er Supermann som feires.
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND