EBIF Online Team Championship 2018, Norge vant 3-2 mot USA i finalen.
Av Sentralstyret, 6. August 2018 15:54
Sist endret 23. Desember 2018 21:43

EBIF (EUROPEAN BACKGAMMON INTERNET FEDERATION) arrangerer EM online for nasjoner 2018.

26 nasjoner deltok hvor konseptet var trippel eliminasjon.

Norge fikk en vanskelig start med 2 tap etter 5 runder, men etter det vant de 5 matcher på rad og skal nå spille finalen mot USA!

Kjempebra innsats av det norske laget!

Norge endte til slutt som vinnere av hele turmeringen.

• EBIF er en organisasjon for backgammonturneringer på internett, i motsetning til EUBGF, WBGF World Backgammon Federation som er en organisasjon for backgammon World Wide, live,  som NBgF er for Norge.

Les mer om EBIF her.

Her kan man følge med turneringen Team Championship

Formatet vil være swiss trippel eliminasjon, og hver nasjon stiller med 5 spillere, hvor plassene er faste som nummer 1 til 5.

Sentralstyret har tatt ut følgende 5 spillere til å representere Norge i denne turneringen:

• Nr.1 Sven Wisløff Nielsen Tromsø
  • Nr.2 Asbjørn Arntzen  Oslo
  • Nr.3 Torkel Haugødegård  Oslo
  • Nr.4 Hans Marius Eikseth Trondheim, Kaptein
  • Nr.5 Jørn Inge Nesdal  Bergen

Turneringen startet september 2018.

Det er 26 nasjoner som deltar,  og de 3 første runde er trukket. Norge vant mot Frankrike i runde.1, tapte mot Storbritania i runde.2 og vant mot  Polen i runde.3

Rekkefølgen på kampene er random i de 3 første rundene.

Fra runde.4 og utover er det trekning rune for runde.