Hovedmeny

Storfavoritten vant - uke 38
Av Thorleif Reisvold, 19. September 2018 09:30
Sist endret 21. September 2018 09:51

Etter en forsiktig start med 2 av 3 tap klinket Thorleif Reisvold til med 5 strake seire og vant dermed trippelelimineringsturneringen. Kazim Sari sponset en pose epler til vinneren. Gode var de også.

Størst oppmerksomhet denne kvelden fikk imidlertid Ahmed Hashim som kom seg til finalen etter 6 strake seire. Ahmed spiller fryktløs backgammon og har god forståelse for spillet. Etter 3 finaler, som nesten alle gikk til DMP, trakk Ahmed det korteste strået hver gang og tapte dermed turneringen på målstreken. Litt ufortjent etter arbeidet som var lagt ned tidligere på kvelden.

PS. Sandnes bet godt fra seg i Bergen bymesterskap i helgen. Hakan Sari ble nummer syv og Thorleif Reisvold nummer tre. 26 spillere deltok. I 8.delsfinalen møttes Hakan og Thorleif og dermed måtte en uansett ut av turneringen. Thorleif vant den kampen men tapte senere semifinalen med god hjelp av en blunder i DMP mot Rune Færevåg. Dog ingen skam å tape mot Rune F. som spilte kampen med PR på 1,11 vs Thorleif's egen 2,99. Kampen kan du laste ned i sin helhet her (PDF).

Thorleif viser stolt frem premien

Resultater fra i går:

4 poeng - Thorleif Reisvold

2 poeng - Ahmed Hashim

1 poeng - Okan Ilkic / Recep Yasar (0,5p) / Imad Khalil (0,5p)