logo


Sesong 5 i Nettligaen er over
Av Anita og Rune, 15. Mai 2019 22:14
Sist endret 12. Juni 2019 12:45
 

Og dermed er det klart hvem som er de 4 vinnerne! De har alle fått notert en klubbseier - på hhv 19. og 26. mai :-)


1. divisjon:

Dagfinn Snarheim er vinner – gratulerer! Jørn-Inge Nesdal har også 10 seire, så følger Geir Pedersen og Hans Marius Eikseth med 9. 

Zoran Krogstad og Emil Green rykker ned til 2. div.

2. divisjon:

Merzuk Jugo er vinner - gratulerer! Rune Færevåg har også 10 seire. 

Siste opprykksplass sto mellom Tor Sævik, Jussi Haukioja eller Maria Holtung. Her trakk Maria det lengste strået siden hun lå best an i innbyrdes oppgjør.

Yvonne, Hidajet og Gulli rykker ned til 3. div.

3. divisjon:

Jon Kristian Røyset er vinner - gratulerer! Kathrine Langjord har også 11 seire. Marianne Husum med 10 seire rykker også opp til 2. div. 

Maria Puntervold rykker ned til 4. div. 


4. divisjon:

Vinner er Jim-Remy Nesdal (med kun 1 tap) – gratulerer! Hans Liby og Lars Killingberg med 10 seire rykker også opp til 3. div.  

Når det gjelder nedrykk er Geir Draghi Småvik nederst på lista. Sisteplassen sto mellom Per Fuglesang, Niklas Olaussen eller Dag Sverre Nordsjø. Innbyrdes oppgjør avgjorde at Niklas rykker ned/ut.

 

De som ryker ut av 4. div. kan sette seg på venteliste for å få spille i sesong 6. Dette gjelder ikke de som har diskvalifisert seg - da de evt. må vente til sesong 7 for å få være med igjen.

Vi har allerede 8 på venteliste, men tar gjerne mot flere, så klarer vi kanskje å fylle opp en ny divisjon. Fortell medspillere i klubbene deres!

Det er viktig at du sier fra dersom du ikke vil/kan spille neste sesong. Husk; da mister du plassen din og blir satt på venteliste til å få spille i nederste divisjon i sesong 7.

Vi diskuterer format (antall divisjoner/spillere) for neste sesong, men ingenting er avgjort. Vi vil komme med en spørreundersøkelse seinere for å høre hva dere mener.

For nye spillere; ikke noen vits i å sitte på gjerdet til rett før sesong 6 skal starte (i begynnelsen av august). Meld deres interesse til Anita så fort som mulig - spesielt dersom dere ikke har konto på GridGammon.

Påmelding til Nettligaen

Søke om konto på GridGammon
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND