logo
Hovedmeny


Ishavsbyen IBgK: Mesterturnering Søn. 30 sept. Kl 15.00
Av Frode Berntsen, Jon Røyset, 26. August 2001  
Truls Ingebritsen stakk av med seieren Søndag 26 aug. Vil han følge opp med å raske med seg flere mesterpoeng i slutten av september? Kanskje vi får gjester som vil ha en oppvarming før NM? I så fall: Velkommen til Tromsø!


Det var altså Truls Ingebritsen (nyervervet medlem av IBgK) som skulle stikke av med seieren denne gangen. Selv om vi har mistet et par av våre mest habile spillere var det tyngde bak forsamlingen på 11 som møtte opp på Blå Rock Kafe for å jakte mesterpoeng. Men det var ingen som kunne gjøre noe med Truls' planer om å gå helt til tops. Bjarte fikk for øvrig revange over Jon Kristian i den ene semifinalen fra klubbturneringen 14 august, da de spilte finale. Truls slo ut Nils i den andre.

GRATULERER TRULS!

INFO:
Kalenderen for kommende mesterturneringer er ikke helt oppdatert, men som allerede annonsert står vi foran et viktig årsmøte, og det nye styret vil komme til å planlegge kommende arrangementer. Vi håper jo på å kunne arrangere Tromsø Open i år og. Nærmere informasjon vil bli gitt av det nye styret som blir valgt Tirsdag 4 september. Klubbturneringer vil gå som normalt! Spillested for Mesterturneringen i september vil bli annonsert så raskt som mulig. Fotballfansen har intatt Paletten så vi må se nærmere på hvilke muligheter vi har.

ibgk@frode.berntsen.org tlf 97505719



nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND