logo
Hovedmeny


BMAB-turnering arrangeres for første gang i Norge! OBS: endret spillested fredagen!
Av BBgC v/Elias Kritikos, 25. September 2019 07:40
Sist endret 3. Desember 2019 23:26
 

Turneringen vil kåre og premiere en PR-vinner, det vil si den med lavest error-rate, samt spilleren med flest seire. Samtlige kamper vil bli filmet, transkribert og analysert av analyseprogrammet XG. Resultatene vil så bli sendt til BMAB.


Tidenes første BMAB-turnering i Norge!

Velkommen til årets store backgammon-begivenhet i Bergen 6.-8. desember!

Elias Kritikos og BBgC har invitert utvalgte spillere til landets første BMAB-turnering. Vil du vite mer om turneringen eller om det er ledige plasser, ring gjerne.

Denne typen turnering er utbredt i de fleste sterke backgammon-nasjoner. For mer info om slike turneringer sjekk: BMAB

Dette er en såkalt PR-turnering der man tar sikte på å kartlegge nivået til noen av landets mest aktive og erfarne spillere. Turneringen vil kåre og premiere en PR-vinner, det vil si den med lavest error-rate, samt spilleren med flest seire. Samtlige kamper vil bli filmet, transkribert og analysert av analyseprogrammet XG. Resultatene vil så bli sendt til BMAB og komme på deres Player Statistics.Turneringen er et ledd i promoteringen av backgammon som tenkesport.

BBgC håper at flere klubber vil finne dette interessant nok til at det kan arrangeres flere slike turneringer i årene fremover.

Helgen starter med mesterturnering fredagen og både den og BMAB-turneringen vil finne sted i Meyermarken bydelshus (Storsalen) i Sandviken i Bergen. Det er ca 20 minutters gangavstand fra sentrum, 5-7 minutter med buss.


PROGRAM

Fredag 6.12: mesterturnering kl.18

Lørdag 7.12: oppstart BMAB-turnering kl.10. Syv runder, 7 P. Jackpots ved interesse.

Søndag 8.12: kl.10-1630, 3-4 runder, 7 P. Jackpots ved interesse.

Turneringsformat: trunkert round Robin, Swiss format.
Turneringsleder: Yvonne Pasali. Turneringskomitee og -assistenter blir oppnevnt før vi starter.

Deltagere som har meldt sin ankomst:

- Dagfinn Snarheim

- Hans Liby

- Geir Pedersen

- Tore E. Fredriksen

- Tor Sævig

- Rune Færevåg

- Halvor Losnedahl

- Hans Marius Eikseth

- Thorleif Reisvold

- Jim-Remy Nesdal

- Elias Kritikos

- Rune Halvorsen

- Jussi Haukioja

- Håvard Raddum

- Merzuk Jugo

- Zoran Krogstad

Påmeldingen er bindende og samtlige spillere må forhåndsbetale kr 600,- til Elias Kritikos, senest 20. oktober. Vipps (mobil 938 87 302), kontooverføring (merk navn-kontonr: 6509 10 21603) eller kontant under NM. Pengene dekker kun turneringsutgiftene, det vil si pokaler, premier og transkribering. Til orientering koster hver eneste kamp kr 100,- å transkribere -av ekstern proff person- slik at man følger BMAB sine regulativ for slike turneringer. Der er også strenge regler for opptakene og videre behandling av disse.

PR-vinner og den med flest seire får pokal. PR-vinner får i tillegg et komplett sett med kamera-utstyr til match-opptak!

Velkommen til en strålende backgammon-helg!

 

 




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND