logo


Sesong 6 i Nettligaen er avsluttet! ❄️❄️❄️
Av Anita Marholm, 4. November 2019 15:40
Sist endret 17. Desember 2019 13:28
 

Vinner i 1. divisjon; vi gratulerer Svein Wang Dybvik! 🏆

Vinner i 2. divisjon; vi gratulerer Kathrine Langjord! 🏆

Vinner i 3. divisjon; vi gratulerer Lars Killingberg! 🏆

Vinner i 4. divisjon; vi gratulerer Alf Henning Bekkevik! 🏆


Alle vinnere har fått notert klubbseire; Alf Henning og Lars på 3.11. og Svein og Kathrine på 24.11.


Denne oppdateringen tar ikke for seg nedrykk, fordi det er uklart hvor mange det blir i hver divisjon neste sesong. Dette til dels fordi reglene mest sannsynlig blir endret når det gjelder krav til spillested – hvilket vil medføre flere spillere – tror vi.

Før jeg går videre vil jeg nevne at reglene blir innskjerpet neste sesong;

  • Først og fremst når det gjelder håndheving av eksisterende regel at man ikke kan ligge mer enn 3 kamper bak som medfører advarsel, og dersom man så ligger 4 bak, ryker man automatisk ut. Da hjelper det ikke å spille senere runder for å veie opp for at man har uspilte tidligere runder.
  • Alle kamper spilles – også den/de siste! Det hjelper ikke om man likevel rykker ned slik at man kanskje tenker at det ikke spiller noen rolle. Det spiller jo stor rolle for motstanderne – uspilte kamper blir jo ikke ratet. Og slik oppførsel er direkte usportslig! Dersom dette skjer neste sesong, ryker man ut og man får ikke spille påfølgende sesong.
  • Den som vinner en kamp må melde fra så fort den er spilt! Det var alt for mange tilfeller der dette ikke ble gjort i tide denne sesongen og slik kan vi ikke ha det. Spesielt ikke for siste kamp i sesongen! Alle bør nå vite at spillefrist for hver uke er søndag og da må seire selvsagt meldes fra til Rune Færstad før søndag – helst før kl 22 slik at han får meldt fra til meg. Jeg legger inn i ratingsystemet mandag formiddag. Flere ganger denne sesongen har det kommet reaksjoner etter at oppdateringen er sendt om at det har manglet kamper. Dvs fordi vinner har glemt å melde fra! Det skal og bør ikke være meningen at vi må opptre som barnehagetanter her.
Div. 1: Vi gratulerer Svein Wang Dybvik med seieren! 🏆 
 
Div. 2: Vinner og opprykk: Vi gratulerer Kathrine Langjord med seieren! 🏆 Rune Færstad  og Tor Sævig følger henne opp i 1. div.
 
Div. 3Vinner og opprykk: Her ble det spenning til siste slutt! Vi gratulerer Lars Killingberg med seieren! 🏆 Han endte opp med 13 seire og følges opp til 2. div. av Jim-Remy Torres Nesdal og Terje Malm som begge endte opp med 12 seire. 
 
 
Div. 4Vinner og opprykk: Alf Henning Bekkevik er vinner av div. 4 - gratulerer! 🏆 Han følges opp til 3. div. av Lena Merethe Engan og Joakim Rusten Jensen.
 

DA GJENSTÅR DET BARE Å SI TAKK FOR LAGET DENNE SESONGEN OG ØNSKE DERE EN RIKTIG GOD - OG STRESSFRI - DESEMBER. SÅ KOMMER DET NYTT OM NESTE SESONG FØR DERE ANER DET! 😃

 
Anita 😊 ❄️ 😊


 
 nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND