logo
Hovedmeny


NM vil bli gjennomført med gode smitteverntiltak
Av BBgC v/ YP, 26. Juli 2020 08:21
Sist endret 11. August 2020 21:39
 

Den siste tiden har smitten økt i Norge og vi deler selvsagt myndighetenes bekymring. Arrangør av NM vil gjøre sitt ytterste for å sikre en trygg gjennomføring, men det krever også god hjelp fra dere som skal delta. Vi ber om at flest mulig forhåndspåmelder seg, slik at vi unngår kontanter i NM-helgen.


Smitteverntiltak under NM:

- alle som ønsker å bruke munnbind, bes ta det med (arrangøren har et begrenset antall munnbind for dem som skulle gå tom).

- ved ankomst til NM-lokalet vil det stå stasjoner med antibac. Disse er der for å brukes. Vi oppfordrer til hyppig håndvask hele helgen.

- Vi ber alle respektere 1-metersregelen.

- Om du mistenker at du er syk, skal du ikke komme til spillelokalet.

- på alle bord vil det stå en eske med antibac-servietter og vi vil kreve at alle brikker, terninger, klokke/mobil og hender desinfiseres før alle kamper startes. Etter bruk skal serviettene kastes i utplasserte søppelspann.

- NM arrangeres uten kontanter, og alle kjøp under helgen betales med Vipps. Vi håper flest mulig forhåndsbetaler påmelding.

- all mat og drikke må både hentes og leveres tilbake og alt søppel kastes i egne spann. Det skal ikke stå ting etter deg når du forlater bordet.

- Den annonserte "matpakken" avlyses siden den var tenkt å være en buffet. De som har betalt den får pengene tilbake og kan selv kjøpe baguetter eller annet.

Link til arrangementet NM 2020 Bergen 4.-6. september

- Vi vil utnevne egne oppsynspersoner for å påse at vi alle følger reglene.

 




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND