logo


OBgK arrangerer MT #9 Kl. 18.00 fredag 19. November - kvelden før Mestermøte 2020
Av Marianne Husum , 31. Oktober 2021 18:25
Sist endret 20. November 2021 15:13
 

Vi ber alle følge generelle smittervernsråd! Meld deg gjerne på allerede nå, men senest innen kl. 17:45. Ta med brett! 


STED; Elmers Biljardsalong som ligger i Hammerfestgata 2, 0565 Oslo ved Carl Bernes Plass. Veibeskrivelse

Spillestart kl 18:00 med påmelding senest innen kl. 17:45. Vi setter dog pris på at de som skal spille melder seg på så allede nå! 

Kontaktpersoner

All påmelding kr 50, alternativt kr 150/250 NOK på vipps til Karl Frogner telefon 489 54 637.

Marianne S. Husum (Messenger) er turneringsledere. Kampresultater rapporteres umidelbart til Marianne eller Karl Frogner (se hvem som er ledig).

Turneringskomiteen: Vil forhåpentligvis ikke bli nødvendig, men det vil bli nedsatt komite ved evt. behov. Unødvendig krangling eller støy gir ingen stjerner i boken.. 

Konsept og matchlengder 

Singel cup, alle runder 7 poeng, WBIF tid. 

Deltagelse krever medlemskap i NBgF/lokale klubber. Årskontingent ordnes her. 

Vi planlegger å starte en ny turnering for de som ønsker mer spill... Påmelding kr. 30 på vipps til Karl (mer info vil bli annonsert på stedet).

Vi tar forbehold om endringer i kamplengde. 

Generelt

Deltagerene har selv ansvaret for å sjekke at de er registret til turneringene. Finner du ikke navnet ditt i DrawBoss 10 minutter før start, må du umiddelbart melde fra til påmeldingsansvarlig. Gjør du ikke det kan du miste muligheten til å spille selv om du faktisk har meldt deg på. 

Dersom det skulle oppstå en tvist som en ikke kommer til enighet om, må en så raskt som mulig melde ifra til turneringsleder. Stopp klokken til motstander hvis den løper til en får kontakt med turneringsleder. 

Brett og klokker

Vi er avhengig av at folk tar med brett - og at alle spiller med klokker. Spiller du med app, må du sørge for å ha nok batteri på telefonen. 

Kommer vi en situasjon hvor det ikke er nok brett, vil de som ikke har med brett kunne risikere å måtte spille kortere matchlengder, eller i verste fall ikke kunne delta.

Tilreisende

Rabatert avtalepris på Anker Hotel

Trekning

Følg turneringen i Drawboss

Vel møtt!
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND