logo


Oppgradering av nbgf.no i helgen og de neste ukene
Av Vidar Osen, 8. Januar 2022 12:01
Sist endret 9. Januar 2022 19:28
 


Web-sidene her på nbgf.no kommer til å gjennomgå en stor oppgradering denne helgen. Hvis alt går som planlagt, skal ingen merke noe til dette og det vil ikke være noen umiddelbare store synlige effekter av oppgraderingen. Selv om det ikke vil være noen særlige synlige effekter, så er dette den største oppgraderingen som har blitt gjort på mange år, både når det gjelder kode og database. Vi har testet oppgraderingen så godt vi kan, men potensialet for at noen småfeil kan oppstå er nok vesentlig. Det vil bli tatt backup av systemet hyppig i denne perioden og det vil ikke være noen fare for tap av data.

Denne oppgraderingen er et resultat av et arbeid som har pågått i over ett år bak kulissene. Dette har vært et større arbeid som skal gi mer fleksibilitet og flere muligheter framover.  De som fulgte med på BMAB-turnering #4 i Trondheim fikk blant annet en liten smakebit på en ny modul for håndtering av turneringer (ala Drawboss). Dette vil ikke være generelt tilgjengelig før om en stund, men kommer forhåpentligvis om ikke så alt for lenge..

Post gjerne kommentarer på forumet hvis dere oppdager feil og mangler som oppstår de neste ukene. Eller send meg en PM eller epost (vidaros@pvv.org).
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND