logo
Hovedmeny


Notodden BgK med ny giv
Av Morten Gjerde, 10. Februar 2022 09:53
Sist endret 10. Februar 2022 10:30
 

Klubben på Notodden har ligget nede helt siden covid-19 brøt ut i mars-2020. Nå er ny motivasjon hentet inn og medlemsmassen vokser dag for dag. Spennende dager i NoBgK for tiden, altså!


Klubben på Notodden har ligget nede helt siden covid-19 brøt ut i mars-2020. Klubben var inne i en drifts-krise også en tid før pandemien, så det ble en fin anledning til å hente seg litt inn igjen. Nå virker det til at batteriene er ladet, vi har byttet spilleplass til café Felicia og vi har mobilisert våre gamle medlemmer og noen nye har kommet til. Etter tre uker aktiv drift er vi nå10 betalende medlemmer og noen flere er i "tenkeboksen", så dette tegner bra.

VI har dobblet antall lokale spillere i nett-ligaen... fra én til to spillere. Vi er i ferd med å trene opp flere spillere til å ta steget inn i online-verden og vi ser pr.dato litt lysere på fremtiden. Ikke minst er terskelen for å motivere våre lokale spillere, som stort sett er å regne for "under 1500-rating-spillere", til onlinespill betydelig bedret etter etableringen av klassedelt Norgescup.

Vi ser frem til fortsettelsen!




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND