logo
Hovedmeny


Nettligaen - oppdatering 25.10.22 πŸπŸ‚πŸ
Av Anita Marholm, 25. Oktober 2022 12:55
Sist endret 25. Oktober 2022 13:36
 

For de aller fleste stΓ₯r det igjen 3-5 runder, mens i 3. div. stΓ₯r det igjen 1-2. Her ser dere prognoser/gjetninger nΓ₯r det gjelder vinnere/opprykk, samt nedrykk.


En ting er nå mine 'skarve' vurderinger, men dere kan altså selv gå inn på de forskjellige divisjonene for å se hvordan det ligger an.

Div. Elite: Vinner: Dagfinn H. Snarheim leder suverent med 8 seire av 9 mulige. Så følger et trekløver med 7 seire (men de har også færre kamper igjen); Bjørnar Pettersen, Bjørnar Bugge og Hans Marius Eikseth.

Nedrykk: Nederst på tabellen ligger Rune Færstad og Johan Bergstrøm, etterfulgt av hele 5 stk med 4 seire. Her blir det strid til siste terning er rullet for å unngå å rykke ned til 1. div.

 

Div. 1: Vinner/opprykk: Thorleif Reisvold troner øverst med 8 seire av 11 spilte kamper. Jon Kristian Røyset og Zoran Krogstad har 7 av 11, mens Fred Westerby ligger tettest på med 7 av 10. Tett fulgt av Geir Pedersen med 6 av 9. Her kan mye skje!

Nedrykk: Nederst på tabellen finner vi Marianne S. Husum og Joakim Rusten Jensen etterfulgt av 4 stk som kun har 4 seire så langt. Her blir det kamp om å unngå nedrykk til 2. div.

 

Div. 2A: Vinner/opprykk: Kurosh Bozorgebrahimi leder med 9 seire på 12 spilte kamper. Men han pustes i nakken av flere med 6 seire som har 4, 5 eller 6 kamper igjen å spille; Arne Lie, Stein Welle, Lars Killingberg og Serif Jugo… så det blir spennende hvem som stikker av med divisjonsseier og hvilke 2 andre som rykker opp til 1. div.

Nedrykk: Nederst på tabellen finner vi Line Hilmarsen, Yvonne Pasali og Nina Fjeldheim Hoelsæter.

 

Div. 2B: Vinner/opprykk: Jannis Mougios leder med 10 seire på 12 spilte runder. For de fleste gjenstår 3-4 kamper så her kan mye skje. Han blir pustet i nakken av Henning Mælen, Ole Frøslie og Håkan Åkerstrand.

Nedrykk: Det er minst 5 som kjemper om å unngå nedrykk til 3. div.; Babben Belle, Grete Arntzen, Arne Hoem, Dag Sverre Nordsjø og Terje Malm.

 

Div. 3A: Vinner/opprykk: Kun 12 spillere og 11 runder. Kristian Dankel leder med 10 seire og har 1 kamp igjen som er mot Are Elgåen med 9 seire. Are har enda en kamp igjen å spille, så han kan faktisk stikke av med divisjonsseier… spennende! Når det gjelder hvem som følger de 2 opp i 2. div. står det mellom Ronny Espenes, Mina Young og Tom Agnar Johannessen. Det er mulig det blir omkamper.

 

Div. 3B: Vinner/opprykk: Kun 13 spillere, så alle har fått en Bye. Her er det virkelig spennende for vinneren avgjøres i siste runde (runde 11) mellom de 2 som har 8 seire så langt; Kent-Emil Kristiansen og Masoud Mazaheri! Michail Primikiris følger dem opp i 2. divisjon.

 

Da er det fritt fram for å spille runde 12, samt tidligere uspilte kamper – ha en super høstspilleuke! πŸπŸ‚πŸ

Med høstglad hilsen fra Anita πŸ„πŸ„πŸ„

 




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND