logo
Hovedmeny


Nettligaen - oppdatering 21.11.22 โ„๏ธ๐Ÿ‚โ„๏ธ
Av Anita Marholm, 21. November 2022 16:35
Sist endret 21. November 2022 17:25
 

Vi har vinnere i 5 av 6 divisjoner! ๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†
Divisjon 3A og 3B er ferdigspilt, mens det i de 4 siste gjenstรฅr 1-2 runder. Det blir en spennende innspurt for det er mulig at vinneren i divisjon Elite, samt opp- og nedrykk i flere av divisjonene mรฅ avgjรธres i omkamper.


Div. Elite: Vinner: Dagfinn H. Snarheim og Hans Marius Eikseth har begge 10 seire men Dagfinn har igjen 1 kamp. Så har vi 2 stk med 9 seire og 2 gjenstående kamper; Bjørnar Pettersen og Bjørnar Bugge. Her kan det faktisk bli omkamper for å kunne kåre en vinner – spennende!

Nedrykk: Rune Færstad og Bjørnar Kristoffersen rykker ned men det må kanskje omkamper til for å avgjøre hvilke 2 som følger dem ned i 1. divisjon.

Div. 1: Vinner/opprykk: Vi har en vinner – gratulerer til Thorleif Reisvold ๐Ÿ†

Geir Pedersen kan også ende med 11 seire, men siden Thorleif slo ham, ender han på en fin andreplass og følger Thorleif opp i Elite-divisjonen. Det hersker stor spenning rundt hvem som blir de neste 2 til å rykke opp. Her blir det med stor sannsynlighet omkamper som avgjør! Zoran Krogstad har 8 seire men er ferdigspilt. 8 seire har også Fred Westerby, Tor Sævig og Kaia Osbakk men de har 1 kamp igjen å spille. Så følger et trekløver med 7 seire som har 2 kamper igjen; Martha Gjelseth, Jon Kristian Røysetog Hans Liby. Dette blir spennende!

Nedrykk: Nederst på tabellen finner vi Marianne S. Husum og Joakim Rusten Jensen. Her er det en hel drøss som kjemper innbitt til siste slutt om å unngå de siste 4 nedrykksplassene til 2. div.

Div. 2A: Vinner/opprykk: Vi har en vinner – gratulerer til Kurosh Bozorgebrahimi ๐Ÿ†

Slik det ser ut nå er det Stein Welle og Linda Dedekam som følger ham opp i 1. divisjon, men her er det duket for omkamper avhengig av hvem som seirer i sine 2 siste kamper… det gjelder Serif Jugo, Lars Killingberg, Niklas Olausson og Stan Reed.

Nedrykk: Line Hilmarsen og Nina Nina Fjeldheim Hoelsæter ligger dårligst an, men det er en ganske så stor gjeng over der som må slåss for å unnga nedrykk.

Div. 2B: Vinner/opprykk: Vi har en vinner – gratulerer til Jannis Mougios ๐Ÿ†

Når det gjelder hvilke 2 som følger ham opp i 1. divisjon, må det omkamper til! På delt annenplass så langt har vi Håkan Åkerstrand, Aleksandar Stojnic Ocka og Grethe Kvan Welle. Ole Frøslie kan også få 10 seire når han spiller sin siste kamp – så vi avventer start av omkampene.

Nedrykk: Siden Adler måtte trekke seg, blir det bare 2 som rykker ned. Det er klart at Babben Belle er en av dem. Så er det en hel drøss som kjemper om å unngå den siste plassen.

Div. 3A: Vinner/opprykk: Vi har en vinner – gratulerer til Are Elgåen ๐Ÿ†

Alle runder er spilt og det blir Kristian Dankel og Tom Agnar Johannessen som følger Are opp i 2. divisjon.

Div. 3B: Vinner/opprykk: Vi har en vinner – gratulerer til Masoud Mazaheri ๐Ÿ†

Alle runder er spilt og det blir Kent-Emil Kristiansen og Michail Primikiris som følger Masoud opp i 2. divisjon.




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND