logo
Hovedmeny


Vellykket Mesterturnering.
Av Frode Berntsen, 29. Oktober 2001  
Styret I Ishavsbyen IBgK retter en takk til medlemmene for det fine oppmøtet på Mesterturneringen Søndag 28. Som dere kanskje vet er det nødvendig med et minimum på 8 spillere for at turneringen kan godkjennes som Mesterturnering, og at de spillerene som har muligheten til finalespill i Oslo kan hente noen mesterpoeng. 12 spillere fant veien til Paletten.


DAVID MOT GOLIAT I FINALEN

Det var vel gjerne favorittenes dag denne gangen. Jon Kristian Røyseth, Sven Wisløf Nilsen, Frode Bull Jæger og Frode Berntsen gikk til semifinalene etter spill i to grupper. "Lederen"(Berntsen) havnet i finalen etter mirakuløs flaks mot teori-fantomet Frode Bull Jæger i semien. Jon Kristian vant, på double matchpoint, det noe prestisjetunge oppgjøret med Sven. Men det hjalp ikke for Berntsen å stole på flaks i finalen. Raitingfavoritten, Jon Kristian vant en relativt grei seier mot Berntsen som hadde "mista steinslynga". Underskrevne spilte litt for "løst" og gav bort noen billige poeng. Jon Kristian fikk vist "hvor landet ligger", og er nå klar for finalespill. Gratulerer Jon Kristian!

Det dukker stadig opp nye fjes på turneringene våre, og jeg ønsker i den sammenheng Wibeke Andersen og Runar Solli velkommen som nye medlemmer. Runar som deltok i mesterturneringen vant et av partiene sine, med god margin, mot en meget erfaren spiller. Stå på! Han planlegger for øvrig og stifte en klubb i Narvik. Vi ønsker initiativtakerne lykke til.

Minner om neste mesterturnering Søndag 11. november. Hvis du ikke allerede har en kalender på veggen. Heng en opp å sett en stor rød ring rundt denne datoen! Mens du er i gang kan du sette ring rundt alle Torsdagene fremover også. Ser dere på Paletten kommende Torsdag kl. 18.00, og gjerne litt før :)

Berntsen



nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND