logo
Hovedmeny


GF 2023 på nett - Hvordan koble seg opp
Av Vidar Osen, 27. September 2023 18:20
Sist endret 1. Oktober 2023 10:47
 

Generalforsamlingen 2023 vil foregå på Google Meet. Det vil være mulig å teste oppkobling på forhånd slik at alle medlemmer skal være trygge på at de vil klare å koble seg opp når generalforsamlingen starter.


Her er tilkoblingsinformasjon til generalforsamlingen: https://meet.google.com/pqt-ovfm-xvr

Hvis du ønsker å koble deg til med mobiltelefon eller nettbrett, må appen "Google Meet" installeres først. Søk den opp i ITunes AppStore eller Google Play, eller installer dem herfra:

For de som ønsker å koble seg til vha. PC/Mac, er det bare å trykke på lenken uten å måtte installere ekstra programmer.

Kamera og mikrofon er ikke nødvendig å bruke for de som ikke ønsker å si noe. Men det hyggelig å se folk, så med mindre det skulle oppstå nettverksproblemer, så oppfordrer vi folk til å ha på kamera og mikrofon. Men sett gjerne mikrofonen på "mute" når dere ikke snakker. Vi kan også sette folks mikrofoner på mute hvis det er nødvendig.

Navn: De som allerede er innlogget på en Google/GMail-konto vil bli logget på møtet med navnet som er registrert på Google-kontoen. De som ikke er innlogget, må angi et navn. Bruk gjerne fullt navn slik at vi kan sjekke medlemsregisteret for hvem som er stemmeberettiget.Personer som ikke kan tilkjennegi hvem de er vil kunne bli kastet ut av møtet. For de som er innlogget på en Google-konto: Vær vennlig å sjekke at det er din egen konto. Hvis det ikke er det: Logg gjerne ut (og eventuelt inn på din egen Google-konto) eller åpne linken i et nytt inkognito/privat vindu i nettleseren.

Vi kommer til være tilstede i møtet for testing i følgende tidsrom:

  • Lørdag 30. september fra kl. 13 til 16
  • Søndag 1. oktober fra kl. 13 til 15:30.

Det blir en pause fra kl. 15:30 til 15:45. Fra kl. 15:45 kan alle koble seg opp til GF.

Kontakt Vidar på mobil 922 73 033 eller via andre kanaler (Facebook Messenger osv). Det er viktig for oss at teknologien ikke kommer i veien for at medlemmer kan delta på generalforsamlingen, så vi vil strekke oss så godt vi kan for å hjelpe alle til kunne delta.

Litt mer utfyllende informasjon kommer før lørdag kl.13.




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND