logo
Hovedmeny


Mestermøtet vunnet av Amel Boskailo (Oslo)!
Av Hans Marius Eikseth, 29. Januar 2024 12:59
Sist endret 29. Januar 2024 13:27
 
Det ble Oslo-spilleren Amel Boskailo som tok den prestisjefylte tittelen "Vinner - Mestermøtet 2023". Et sterkt felt på 16 spillere stilte til start etter kvalifisering gjennom Norgescupsesongen 2023 og mesterklassen der. Til slutt tronet Amel alene på topp, etter finaleseier mot Hans Liby (Oslo)!


Amel Boskailo - vinner MM 2023

Amel har ikke så lang fartstid i NBGF (første registrerte match vinteren 2021), men har vært ivrig og aktiv de siste årene. Mange ville nok satt en knapp på noen av landslagsspillerne i feltet - Dagfinn Snarheim, Hans Liby, Hans Marius Eikseth eller Asbjørn Arntzen. Blant disse var Hans Liby nærmest, han tok seg til finalen mot Amel, men måtte til slutt bite i gresset.

Finalistene Amel og Hans

Lokalet hos Oslo Sjakkselskap i Bogstadveien var åstedet. Det gav sammen med Marianne S. Husums myndige turneringsledelse perfekte rammer for Mestermøtet: Alle spillerne gav unisont uttrykk for at arrangementet fløt bra, godt gjennomført av Marianne med gode medhjelpere fra Osloklubben. I teknisk team var Vidar Osens innsats uvurdelig, som sørget for at BMAB-filming (MM 2023 var BMAB-turnering nummer 8 i Norge) og lagring av kampvideoer ble rett utført. Resultatlisten:

  

De enkelte kampenes utfall finnes her.




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND