logo
Hovedmeny


Hans Liby Norgesmester i Backgammon 2004!
Av Elias K., 4. Oktober 2004  
Årets NM er over. Vi i Bergen takker alle for god oppførsel og bra innsats!


Det var et vanskelig NM å arrangere, for vi hadde lovet at det ville bli det beste NM noensinne. Om vi greide det eller ikke får vel andre bedømme. En ting er sikkert; det er mye som skal på plass og mange detaljer som må tas hensyn til for at et slikt arrangement skal være vellykket. Vi oppfordrer Stavanger til å være tidlig ute med planleggingen neste år, og BBgC vil være tilgjengelig for å hjelpe til og svare på spørsmål som måtte dukke opp. Vi har fått litt erfaring i år, men tar imot kritikk for eventuelle mangler. Ikke alle behov kan tilfredsstilles samtidig, det er sikkert.

Vi hadde ventet litt flere deltakere i mesterklassen, og håper at antallet vil stige neste år. Gratulerer til Hans Liby som vant NM på "hjemmebane", og ikke minst til Halvor som alltid er å regne med i større mesterskap. Vi er iallfall fornøyd med to bergensere i finalen! Til slutt, gratulerer til alle vinnere.

Det var mange fine prestasjoner i årets NM. Superjacpoten ble vunnet av Ivar Røynstrand, som også vant auksjonen etter to smarte kjøp! Tarjei Forus vant to 32manns blitzer på rad, Adler Suhr vant mellomklassen etter å ha slått kun jenter, mens Karl Frogner kom til to finaler; DC på fredagen sammen med Jørn Nesdal, som de vant sammen, og oppsamlingsfinalen som ikke ble spilt fordi motstanderen, Sondre Rike, måtte rekke et fly. Vinner Karl her har han oppnådd mange sterke seiere på kort tid, da han nylig også ble bymester i Oslo.

Sees i Stavanger i 2005!

Eliasnbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND