logo
Hovedmeny

Asbjørn Arntzen Mester af Bodø By 2004
Av Arne Kristian Nordhei, 14. November 2004
Etter en lang og spennende turnering var det Asbjørn, nok en gang, som vant en spennende finale i Bodø Bymesterskap.

24 deltakere møtte, noe som er tangerering av fjorårets rekord. Etter monrad-turnering sto Øyvind med 5 av 5 seiere, blant annet over alle de tre andre semifinalistene. Denne gangen klarte hele tre spillere fra Bodø å nå semifinalene, i tillegg til Øyvind klarte også Arne Kristian og Astrit dette. Med seg fikk de Asbjørn (OBgK).

I semifinalene vant Øyvind over Astrit og Asbjørn vant over Arne Kristian. Finalen var svært spennende, og endte svært dramatisk. På stillingen 9-8 til Asbjørn sendte Øyvind kuben tilbake på 8 i et spill som Asbjørn til slutt vant. Det hadde vært en lang dag og begge var veldig slitne, det skal bli spennende å se på analysen av kampen.

Med tanke på mesterpoeng var dette et litt spesielt resultat. Tre av semifinalistene hadde allerede nok poeng til å bli kvalifisert til årets Mestermøte.

Ellers vant Bodø/Glimt 4-0 over Kongsvinger, flere av deltakerne dro i felles tropp til kampen mellom tredje og fjerde runde av Monrad. Stemningen sto bokstavelig talt i taket da disse kom tilbake. Svein Dybvik ble verdensmester i bløffgammon, i finalen vant han over Trond.

Etter turneringen gikk turen til Tore hvor vi holdt et heidundrende nachspiel hvor blant annet tamtam-Trond underholdt med Bodø/Glimt sanger. Om tyve minutter starter ny mesterturnering.