logo
Hovedmeny


Tromsø arrangerer sin første Mesterturnering
Av Ole Friis Iversen og Marianne Husum, 26. Juli 2000  
På kort varsel har medlemmene av IBgK bestemt at de skal avholde sine første mesterturnering nå førstkommende torsdag 27.juli. Turneringen blir spilt på det faste spillelokalet, Paletten Cafe, og alle kan delta. Vel møtt.


Det beklages sterkt at denne annonseringen kommer så altfor sent, men det sies at alle medlemmene i Tromsø har fått beskjed for over ei uke siden. Men siden invitasjonen kommer så sent vil det nok ikke komme noen til Tromsø for å overvære turneringen. Undertegnede mener at det er synd at de i Tromsø mangler noen ressurspersoner som kan gjøre slike innkallinger, og mener også at dette bør være den absolutt siste gangen de får lov til å annonsere Mesterturneringen med så kort varsel. Det er tross alt endel spillere fra både Hammerfest og Oslo, som ofte er i Tromsø, og som kanskje ønsker å legge turen dit neste gang når det er turnering der.

Men torsdag 27.juli klokken 18:00 blir det altså mesterturnering på Paletten cafe. Deltakeravgiften er satt til det samme som Oslo har på sine mesterturneringer, altså 120.-, og vi håper ikke dette vil skremme noen fra å delta. Vel møtt alle sammen.

-Ole (fra Marianne Husum pr. telefon)



nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND