logo
Hovedmeny

Svein Dybvik ny Bodø-mester
Av Arne Kristian Nordhei, 20. November 2005
Svein Dybvik (Oslo) vant det syvende Bodø Bymesterskap. Han var uslåelig, og vant samtlige av sine syv kamper lørdag. I finalen slo han Stig Sørdahl fra Drammen.

24 stykker deltok i årets bymesterskap, noe som er tangering av rekorden fra i fjor. Turneringen ble spilt som Monradturnering, 5 runder av 7 poeng. De fire beste gikk til semifinalene.

For de lokale Bodø-spillerne var resultatet nedslående. I fjor hadde vi tre av de fire semifinalistene, mens vi i år ikke fikk noen.

Semifinalene ble spilt slik:
Stig Sørdahl slo Karl Frogner
Svein Dybvik slo Eirik Milch Pedersen

Ny verdensmester i Bløffgammon ble Tommy Nesbakk fra Trondheim Backgammonklubb. I finalen slo han den lokale bløfferen Trond Dalhaug.

Den store uflaksprisen ble selvsagt vunnet av Jørn Åselid.

Det store favorittfallet ble vunnet av Anna Kristoffersen. Hun slo Arne Kristian Nordhei i tredje runde av turneringen.

I dag søndag 20.november er det ny mesterturnering. Klokken 1400 møtes vi på Paviljongen. Det er ventet ca 17 deltakere. Flere er nok veldig trøtte, festen ble ikke avsluttet før i syvtiden søndag morgen.