logo
Hovedmeny


Bergen Bymesterskap 2010
Av Kristian Thulin, 1. Juli 2010 15:14
Sist endret 11. August 2010 15:41
 

Bergen Bymesterskap holdes 31. juli - 1. august.


Bergen bymesterskap arrangeres 31. juli - 1. august, som en del av Bergen Spillfestival. Spillfestivalen varer fra 30. juli til 7. august 2010 med blant annet Bergensmesterskapet i Monopol, Risk, Trivial Pursuit, samt NM i No Limit Texas Hold’em i tillegg til bymesterskapet i Backgammon. Sjekk Bergen Spillfestival sine sider for fullt program: www.bergensjakk.no/bergen_spillfestival

Påmelding til Bergen bymesterskap i backgammon skjer fram til kl. 14 lørdag 31. juli. Vi tenker å starte turneringen på Torgallmenningen, avhengig av været, og flytter oss etterhvert bort på Logehagen som ligger i enden av Torgallmenningen. Regner det, blir heile turneringa spilt på Logehagen. Det spilles t.o.m. kvartfinaler på lørdag. Semifinaler og finaler spilles søndag fra kl. 14.

Turneringsform blir double elmination. Dvs alle kan tape en kamp og fortsatt bli Bymester. Matchlengde er litt avhengig av antal deltakere, men det blir sannsynligvis 9 poeng i første runde og så økar matchlengden for hver runde.

Bymesterskapet er også mesterturnering. Påmelding blir kr. 100,- (+ side bet)

Spørsmål/påmelding kan skje til:
Kristian Thulin 920 27 713

Vel møtt til Bergen bymesterskap denne helgen!! :-)) Ta med brett om du har.

PS. Mandag 2. august er det også mesterturnering i Bergen. Denne spilles på Dubliner kl. 18.00.



nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND